Πέμπτη 16 Σεπτέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Το σημερινό πρόγραμμα

Το σημερινό πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Κεντρική Σκηνή

8.00: ΡΟΕΜ (ερασιτεχνικό ροκ συγκρότημα)

8.30: "Συνήθεις Υποπτοι"

9.30: "Υπόγεια Ρεύματα"

11.00: Κώστας Μακεδόνας

Νεανική Σκηνή

8.00: Συζήτηση με θέμα: "Οταν το κέρδος πρωτεύει ο άνθρωπος περισσεύει. Συζήτηση για την αντισεισμική θωράκιση της χώρας". Στο πάνελ θα συμμετάσχουν: ο Σπύρος Χαλβατζής,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και επικεφαλής της ΝΑΣ, ο Χ. Τελιώνης,μηχανικός ειδικευμένος στη μελέτη και αντισεισμική θωράκιση κατασκευών, ο Γ. Στουρνάρας,καθηγητής στο τμήμα Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Στη συζήτηση θα παραβρεθεί σεισμολόγος, εκπρόσωπος του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθήνας. Επίσης, το ενδιαφέρον του να συμμετάσχει έχει εκδηλώσει και ο Β. Παπαζάχος,καθηγητής του ΑΠΘ αν του το επιτρέψουν οι υπόλοιπες υποχρεώσεις του.

9.00: "Σεπτέτο Ανθών" (ελληνικό ροκ συγκρότημα)

10.00: Στ. Μάζαρης - Αγ. Μπαζίγου

11.00: "Μάτζικ ντε Σπελ"

Λαϊκό Στέκι

8.00: Νεανικό παραδοσιακό συγκρότημα αποφοίτων του Μουσικού Λυκείου

9.00: Παραδοσιακοί χοροί από τον Σύλλογο Διάδοσης Παραδοσιακών Χορών

9.30: Γιώτα Βέη

11.00: Κ. Βαζούρα

Χώρος Κινηματογράφου

10.00: Ταινία μικρού μήκους του Τσάρλι Τσάπλιν και αμέσως μετά το "Θωρηκτό Ποτέμκιν" του Αϊζενστάιν

  • Επίσης, σήμερα θα πραγματοποιηθούν και οι παρακάτω συζητήσεις:

- Στο χώρο Παιδείας - Εργασίας, στις 7 μ.μ. με θέμα "Νέες εργασιακές σχέσεις και οι επιπτώσεις στους νέους εργαζόμενους". Θα μιλήσουν: ο Γιώργος Μαυρίκος,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και της Γραμματείας του ΠΑΜΕ, ο Δημήτρης Αγκαβανάκης,μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ και ο Χρήστος Κατσιώτης,γραμματέας της Ομοσπονδίας Επισιτισμού. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Αντρέας Θερμός.

- Στο χώρο που είναι αφιερωμένος στους νέους στρατευμένους, στις 7 μ.μ., με θέμα "Τα προβλήματα της στρατευμένης νεολαίας". Θα μιλήσουν: ο Γιάννης Νάκης,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, ο Θέμης Γκιώνης,μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, η Αθανασία Τζιώκα,μέλος της Επιτροπής Γονέων Νέων Στρατευμένων και ο Νίκος Τζοβλής,αξιωματικός εν αποστρατεία του Πολεμικού Ναυτικού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ