Παρασκευή 10 Νοέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
Κοροϊδία 100%

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα προσπαθεί η κυβέρνηση με ανακοινώσεις επί ανακοινώσεων για τις ...«κολοβές» επιδοτήσεις της νέας ΚΑΠ

Πολύ φτηνή έχει καταντήσει πλέον η κοροϊδία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στο θέμα της πληρωμής των κολοβών επιδοτήσεων της νέας ΚΑΠ. Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, προκειμένου να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, έβγαλε χτες μια ανακοίνωση - κοροϊδία για να δηλώσει ότι «προχωρεί ομαλά η διαδικασία για την πληρωμή, στα μέσα του τρέχοντος μηνός, της προκαταβολής του 50% των κοινοτικών επιδοτήσεων στους δικαιούχους αγρότες».

Από την ίδια την ανακοίνωση, πάντως, φαίνεται πως πάρα πολλοί αγρότες δεν θα πάρουν άμεσα αυτή την προκαταβολή. Κι αυτό παρά το γεγονός ότι ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης διαλαλούσε εδώ και μήνες πως όλα, και πιο πολύ γρήγορα απ' όλους, έγιναν εντάξει και ότι από Δεκέμβρη θα δίνονταν κανονικά οι επιδοτήσεις. Τώρα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης αναφέρει πως όσοι έχουν προβλήματα και ελλείψεις στις αιτήσεις τους και δεν έχουν διευθετήσει εκκρεμότητες για τα αγροτεμάχιά τους, δε θα πάρουν ούτε την προκαταβολή. Καλά τόσους μήνες μετά την υποβολή των ακριβοπληρωμένων αιτήσεων ενίσχυσης, υπάρχουν ακόμα τέτοια προβλήματα;.. Τότε γιατί πλήρωσαν τόσο μεγάλα χαράτσια οι αγρότες;..

Ομως η κοροϊδία δε σταματά εδώ. Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ανακοίνωσε επίσης: «Σημειώνεται ότι πριν την 1η Δεκεμβρίου δεν μπορεί να καταβληθεί σύμφωνα με τους κοινοτικούς κανονισμούς ποσό μεγαλύτερο από 50%». Τι θέλει να πει εδώ ο υπουργός, ότι μετά την 1η Δεκέμβρη θα δώσει ολόκληρες τις επιδοτήσεις στους δικαιούχους αγρότες;.. Και γιατί ντρέπεται να το πει τότε;..


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ