Πέμπτη 16 Νοέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 1973 - 2006
Οι προσυγκεντρώσεις για την αυριανή πορεία

Οι προσυγκεντρώσεις για την αυριανή αντιιμπεριαλιστική πορεία έχουν οριστεί για τις 3 το μεσημέρι:

  • Στη Σταδίου, στο ύψος της Πεσματζόγλου, είναι το ραντεβού για φοιτητικούς συλλόγους, το ΠΑΜΕ, την Ομοσπονδία Οικοδόμων και μαζικούς φορείς όπως η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας, η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αντιστασιακών Οργανώσεων, η Πανελλήνια Ενωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης. Εκεί θα προσυγκεντρωθούν και οι μαθητές με τα πανό του Συντονιστικού Αγώνα Σχολείων Αθήνας.
  • Στη Σταδίου, στο ύψος της Σανταρόζα, οι οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ σε Πανεπιστήμια, ΤΕΙ και Εκπαιδευτικούς.
  • Στη Σταδίου, στο ύψος της Εμ. Μπενάκη, οι οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ σε: βιομηχανία, υπηρεσίες, μεταφορές καθώς και νοτιοανατολικές, νότιες και ανατολικές συνοικίες της Αθήνας.
  • Στη Σταδίου, στο ύψος της Αιόλου, οι οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, από: βορειοανατολικές και βόρειες συνοικίες της Αθήνας, καθώς και από τα διαμερίσματα της Αθήνας: 2ο, 3ο - 4ο, 5ο - 6ο, και 1ο - 7ο.
  • Στην Αιόλου (Χαυτεία) οι οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ σε: τηλεπικοινωνίες, χρηματοπιστωτικό σύστημα, Ενέργεια, ΕΒΕ, Υγεία, Δημόσια Διοίκηση, δικηγόρους, καθώς και δυτικές, βορειοδυτικές και νοτιοδυτικές συνοικίες της Αθήνας.
  • Στην Ομόνοια (στο πρώην φαρμακείο του Μπακάκου) η Κομματική Οργάνωση Πειραιά του ΚΚΕ και η αντίστοιχη Οργάνωση Πόλης της ΚΝΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ