Σάββατο 25 Νοέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΛΕΣΒΟΣ
Θα κατασκευαστεί το φράγμα Τσικνιά;

Ερώτηση κατέθεσε το ΚΚΕ στη Βουλή

Η κατασκευή του φράγματος Τσικνιά στην περιοχή της Αγ. Παρασκευής Ν. Λέσβου είναι το θέμα της Ερώτησης που κατέθεσαν προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων οι βουλευτές του ΚΚΕ, Στ. Σκοπελίτης και Τ. Τσιόγκας. Στο κείμενο της Ερώτησης τονίζεται:

«Η κατασκευή του φράγματος Τσικνιά στην περιοχή της Αγ. Παρασκευής του Νομού Λέσβου είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητη. Την αναγκαιότητα αυτή είχε αναγνωρίσει και ο πρωθυπουργός της χώρας και είχε υποσχεθεί ότι θα προχωρήσουν άμεσα οι εργασίες για την κατασκευή του. Ομως, παρά τις υποσχέσεις αυτές, το έργο παραπέμπεται ουσιαστικά στις ελληνικές καλένδες, αφού όπως δήλωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων προτίθεται να το εντάξει στο Δ΄ ΚΠΣ. Και λέμε στις ελληνικές καλένδες γιατί κι αν ακόμη ενταχθεί στο Δ΄ ΚΠΣ ο χρόνος που απαιτείται για τη χρηματοδότηση και ολοκλήρωση των μελετών θα το θέσει εκτός του Δ΄ ΚΠΣ».

Καταλήγοντας οι βουλευτές του ΚΚΕ, ρωτούν τον αρμόδιο υπουργό «τι θα γίνει τελικά με την κατασκευή του φράγματος Τσικνιά και αν θα υλοποιηθούν άμεσα οι υποσχέσεις του πρωθυπουργού ή όχι».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ