Παρασκευή 8 Δεκέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ
Εύσημα στους παίκτες

Εμφαση στους παίκτες που ήδη έχει στην ομάδα του, αλλά και στο πρόγραμμα αγώνων που ακολουθεί, έδωσε χτες στη συνέντευξη Τύπου ο Μότσα Βούκοτιτς. Απέφυγε ο προπονητής του Δικεφάλου να μιλήσει για μεταγραφές.

Αρχικά, στον πρόλογο που πάντα κάνει ο Μαυροβούνιος προπονητής, τόνισε: «Πλησιάζουμε στο τέλος του πρώτου γύρου και θέλουμε να τελειώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις μας. Μόνο η νίκη υπάρχει για εμάς και η παρουσία του κόσμου είναι σημαντική. Ηρθαν στο γήπεδο και μας βοήθησαν, άρα πρέπει να τους ικανοποιήσουμε, για να τους έχουμε και στον αγώνα Κυπέλλου με τον Εργοτέλη. Πιστεύω πως οι παίκτες έδειξαν σεβασμό στη φανέλα που φοράνε και γι' αυτό χειροκροτήθηκαν από όλους στο τέλος του παιχνιδιού με τον Πανιώνιο, παρά τη στεναχώρια για το τελικό αποτέλεσμα».

Αναφερόμενος στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο που ακολουθεί, είπε: «Στο παιχνίδι της Κυριακής θα προσπαθήσουμε να δείξουμε και ότι έχουμε ποιότητα ως ομάδα. Να γίνουμε πιο θεαματικοί. Είμαι αισιόδοξος ότι θα έχουμε τους βαθμούς που υπολογίζουμε στο τέλος του πρώτου γύρου».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ