Παρασκευή 8 Δεκέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Βλέπει μπροστά

Με καβάφεια οπτική και λογική προσπαθούν άπαντες στην ΑΕΚ να αντιμετωπίσουν την «επόμενη μέρα». Στην Ιθάκη δεν έφτασαν (η πρόκριση δεν επιτεύχθηκε), αλλά από το ταξίδι τα κέρδη είναι πολλά. Και σε αυτά επιχειρούν - κατά το δυνατόν - να επικεντρωθούν, ώστε να ξεπεράσουν την πικρία, γρηγορότερα.

Το πρώτο μεγάλο (και κυριότερο) κέρδος για την ΠΑΕ ήταν το οικονομικό. Στα ταμεία της έβαλε περίπου 11,5 εκατ. ευρώ. Βέβαια, ο αποκλεισμός της στερεί περίπου άλλα 2,2 εκατ., αλλά η συμμετοχή της στο UEFA, θα μετριάσει τη χασούρα. Υπάρχει, όπως επισήμανε και ο Φερέρ, ακόμα η ωρίμανση της ομάδας. Και φυσικά η συνέχιση της ευρωπαϊκής πορείας - σε συνάρτηση με την αγωνιστική παρουσία της στο Τσάμπιονς Λιγκ - επιτρέπει αισιοδοξία. Χαρακτηριστικά ο Φερέρ, δήλωσε: «Πλέον, θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε στο UEFA. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλιά».

Η κλήρωση για τη φάση των «32» (και «16]) θα γίνει την άλλη Παρασκευή. Οι πρώτοι αγώνες, για τους «32», θα γίνουν στις 14 ή 15 και οι επαναληπτικοί στις 22 Φλεβάρη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ