Τετάρτη 2 Αυγούστου 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Βρήκε λύση στα ... ξένα

Αργοπορημένος και σε άλλο δρόμο... Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του φετινού Αρη, ο οποίος, αντίθετα με τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες, συνεχίζει να ενσωματώνει στις τάξεις του ξένους παίχτες. Το γιατί το εξήγησε ο ίδιος ο προπονητής Ντράγκαν Σάκοτα. «Οταν αποφασίσαμε να μπούμε στο μεταγραφικό παζάρι, οι Ελληνες παίκτες είχαν χαθεί. Ετσι έπρεπε να βρούμε τρόπο ενίσχυσης», τόνισε ο Σέρβος τεχνικός. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ Αντονι Μπούι είναι από τους τελευταίους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας της Θεσσαλονίκης, η οποία προέβη στην απόκτησή του, μη μπορώντας να περιμένει την απόφαση του Μπίλι Εντουαρντς. Ας σημειωθεί ότι είναι πολύ πιθανό όλοι οι βασικοί παίχτες του Αρη να είναι αλλοδαποί, καθώς, όπως δείχνουν τα πράγματα, στη θέση του πλέι μέικερ θα βρεθεί ο Αμερικανός Μάικ Ιουτζολίνο, ενώ Αμερικανός προβλέπεται να είναι και ο παίχτης που θα συμπληρώνει την περιφέρεια, καθώς ο Ντάντε Καλαμπρία αναμένεται σύντομα να φτάσει στη συμπρωτεύουσα, προκειμένου να υπογράψει διετές συμβόλαιο. Επίσης, από στιγμή σε στιγμή, αναμένεται να ενσωματωθεί στους κόλπους της ομάδας και ο Αμερικανός με γαλλικό διαβατήριο Τζόσουα Γκραντ, ενώ ήδη έχει χριστεί «κιτρινόμαυρος» ο Αμερικάνος σέντερ φορ Τζέιμς Φόρεστ.

  • Αλλάζουν σιγά σιγά τα πλάνα του ΠΑΟΚ, ο οποίος φαίνεται να αποσύρει σταδιακά το ενδιαφέρον για την απόκτηση του Δαλματού σέντερ Στόγιαν Βράνκοβιτς και να στρέφει το ενδιαφέρον του στην απόκτηση δύο σέντερ, καθώς ο «Δικέφαλος» φαίνεται να επιδιώκει να ενσωματώσει στην ομάδα τους Τζόζεφ Μπλερ και Φρεντερίκ Βάις. Από την άλλη, έτοιμος να ενισχύσει τον ΠΑΟΚ δείχνει ότι είναι ο Γιώργος Λημνιάτης, που αναμένεται τις επόμενες μέρες να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
  • Αν και δεν εντυπωσίασαν χτες, οι παίχτες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος νέων πήραν τελικά τη νίκη με 87 - 80 (ημ. 46 - 30), κόντρα στη Λιθουανία, στην αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ