Παρασκευή 12 Γενάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Επιθέσεις με εμπρηστικούς μηχανισμούς

Επιθέσεις με εμπρηστικούς μηχανισμούς κυρίως σε τράπεζες σε διάφορες περιοχές της Αθήνας, σημειώθηκαν ξημερώματα χτες. Η αρχή έγινε στις 2.40 π.μ. όταν άγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό έξω από το υποκατάστημα της «Eurobank» στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 160, στην Καισαριανή, όπου προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές. Πέντε λεπτά αργότερα, γκαζάκια εξερράγησαν στη «Γενική Τράπεζα», στην οδό Β. Σοφίας 66, στο Μαρούσι.

Στις 3 π.μ. άλλος ένας μηχανισμός έσκασε στο ATM της «Εθνικής Τράπεζας» στην οδό Κρίσσης 95, στην Κυψέλη, και από τη φωτιά που εκδηλώθηκε προκλήθηκαν ζημιές και σε παρακείμενο σταθμευμένο αυτοκίνητο. Παράλληλα, άγνωστοι κατέστρεφαν με εύφλεκτο υγρό, ΚΑΦΑΟ κάμερας του ΥΠΕΧΩΔΕ στη διασταύρωση Βουλιαγμένης και Κασομούλη, στο Νέο Κόσμο. Η τελευταία επίθεση με εμπρηστικούς μηχανισμούς σημειώθηκε στις 3.05 στα γραφεία της ΝΔ στον Αγιο Παντελεήμονα. Και εκεί, σημειώθηκαν ζημιές στα γραφεία και σε σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Τέλος, πέντε λεπτά αργότερα, άγνωστος πέταξε πέτρα στο υποκατάστημα της «Εθνικής Τράπεζας» στην οδό Σκουφά 11, στο Κολωνάκι, με αποτέλεσμα να σπάσει την τζαμαρία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ