Σάββατο 20 Γενάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΑΙΔΕΙΑ
Ημερίδα για την Παιδεία

H Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Η Παιδεία είναι κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα. Η παιδεία της αγοράς και οι επιπτώσεις της στις γυναίκες». Η ημερίδα θα γίνει τη Δευτέρα 22 Γενάρη, στις 5.30 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ».

Την κεντρική εισήγηση θα κάνει η Ντίνα Τσούβα, μέλος του ΔΣ της ΟΓΕ, ενώ θα παρέμβουν: Γιώργος Χουρμουζιάδης, καθηγητής ΑΠΘ - «πολιτισμός και σχολείο», Ηλίας Νικολόπουλος, καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου - «αναθεώρηση του άρθρου 16», Αθηνά Πέτρου, αναπληρώτρια καθηγήτρια Πανεπιστημίου Αθηνών - «ιδιωτικοποίηση της έρευνας», Δώρα Μόσχου, ιστορικός - «ιστορία και γυναίκα», Αννα Γαλανού, εκπαιδευτικός - «αναδιαρθρώσεις και ο ρόλος των εκπαιδευτικών», Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ - «χρήση της νέας τεχνολογίας», Θωμάς Κασελούρης, μέλος της ομάδας ΤΕΠ του ΚΜΕ - «τι ανθρώπους ετοιμάζει το σχολείο», Νίκος Ζώτος, συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ - «παραπαιδεία», Ρούλα Χαλάτση, εκπαιδευτικός - «πώς προβάλλει το σχολείο την ισότητα», Ευδοκία Στάμου, ψυχολόγος - «παρέμβαση των σχολικών βιβλίων στις νεανικές συνειδήσεις», Τασούλα Λουδάρου, βρεφονηπιοκόμος - «κατάσταση των παιδικών σταθμών», Γεωργία Τσούμπα, υπεύθυνη ομάδας γυναικών ΑΜΕΑ της ΟΓΕ - «Ειδική Αγωγή», Βασίλης Καλαμαράς, μέλος του ΣΑΣΑ - «μαθητικό κίνημα».

  • Εκδήλωση για την Παιδεία διοργανώνει σήμερα και ο Σύλλογος Γυναικών Καλλιθέας, στις 6 το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο «ΑΡΧΕΛΑΟΣ» του Δήμου Καλλιθέας (Γρυπάρη 195 και Σκρα).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ