Τρίτη 30 Γενάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1
Αλλαγές στην ουρά

Μπορεί στην κορυφή να μην υπήρξαν ανακατατάξεις, όσον αφορά τις θέσεις στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας, όμως στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής δε συνέβη το ίδιο και στην... ουρά. Εκεί πλέον όπου φιγουράρει για τα καλά η ΑΕΚ, μετά την ήττα από τον Απόλλωνα Πατρών με 86-79, που σήμανε και το τέλος της συνεργασίας του Δικεφάλου με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή. Αντίθετα εξελίχθηκαν τα πράγματα για την ΑΕΛ που νίκησε το Αιγάλεω με (97-71) οι Θεσσαλοί πήραν μεγάλη βαθμολογική ανάσα. Σταθερός στην τελευταία θέση παρέμεινε ο Μακεδονικός μετά και την ήττα από την Ολύμπια με 75-72, που έφερε την ετέρα εκπρόσωπο του Κάμπου εντός πρώτης εξάδας.

Στα της κορυφής δεν άλλαξαν και πολλά πράγματα στις ομάδες που βρίσκονται στο κυνήγι του Παναθηναϊκού. Ολυμπιακός και Αρης επικράτησαν των αντιπάλων τους, συνεχίζοντας να «συγκατοικούν» στο δεύτερο σκαλοπάτι. Οι «ερυθρόλευκοι» αν και επηρεασμένοι από την επιστροφή από τη Μόσχα νίκησαν τον Πανελλήνιο με 94-70. Το ίδιο έκανε και ο Αρης στο κλειστό του Αγ. Θωμά, που επικράτησε του Αμαρουσίου με 69-62. Κερδισμένοι και οι δυο θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ΠΑΟΚ και Πανιώνιος. Ο Δικέφαλος νίκησε με 75-70 πιάνοντας τους «κυανέρυθρους» στη βαθμολογία, οι Νεοσμυρνιώτες όμως κράτησαν τη διαφορά από τη νίκη τους στο πρώτο παιχνίδι και ουσιαστικά κατέχουν αυτοί την τέταρτη θέση. Δε συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Ολυμπιάδα Πατρών 75-49.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Παναθηναϊκός 29, Αρης 27, Ολυμπιακός 27, Πανιώνιος 25, ΠΑΟΚ 25, Ολύμπια Λάρισας 23, Μαρούσι 21, Ολυμπιάδα Πατρών 21, Πανελλήνιος 21, ΑΕΚ 20, Αιγάλεω 20, ΑΕΛ 19, Απόλλων Π. 19, Μακεδονικός 18.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ