Τρίτη 6 Φλεβάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Η ΚΝΕ ΣΤΟ «ΣΥΡΜΟ»
Πλούσιο το πρόγραμμα του Φλεβάρη

«Dogville» του Λαρς Φον Τρίερ
«Dogville» του Λαρς Φον Τρίερ
Ενδιαφέρουσες ταινίες, νεανικά γλέντια και συναυλίες πλαισιώνουν το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της ΚΝΕ στο «Συρμό» το Φλεβάρη. Η Οργάνωση ανακοίνωσε το πρόγραμμα εκδηλώσεων, που έχει άρωμα αποκριάτικο, άρωμα Λατινικής Αμερικής, ταινίες του Λαρς Φον Τρίερ, των «Mondy Paythons» και πολύ μουσική.

Ανάμεσα στις εκδηλώσεις ξεχωρίζουν: Τετάρτη (14/2, 8.30 μ.μ.) προβολή του ντοκιμαντέρ «Οι επαναστάτες της Οαχάκα», που θα συνοδευτεί από συζήτηση με τον δημοσιογράφο και δημιουργό του, Γ. Αυγερόπουλο. Ειδικά εκείνη τη μέρα η είσοδος στο «Συρμό» θα είναι δωρεάν. Ξεχωριστή θα είναι και η κουβανέζικη βραδιά, στις 25/2, όπου θα προβληθεί σχετικό ντοκιμαντέρ, θα παραστεί και θα χαιρετίσει ο πρέσβης της Κούβας στην Αθήνα και η βραδιά θα κλείσει με πολύ μουσική και χορό.

Σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη, προβάλλεται κινηματογραφικό αφιέρωμα στον Λαρς Φον Τρίερ, με τις ταινίες «Dogville» (σήμερα 9.30 μ.μ.) και «Maderlay» (αύριο 9.30 μ.μ.).

Την Τσικνοπέμπτη 8/2, όπως και κάθε Πέμπτη, οργανώνεται γλέντι με μουσική και χορό.

Την Κυριακή 11/2, στις 11 το πρωί, η ΚΝΕ θα υποδεχτεί στο «Συρμό» τους μικρούς της φίλους, σε ένα παιδικό πρόγραμμα με τίτλο «Το γαϊτανάκι της Αποκριάς». Τα παιδιά θα μάθουν διάφορα έθιμα και παραδοσιακά παιχνίδια που συνδέονται με τις Απόκριες, θα κατασκευάσουν μάσκες, θα παίξουν, θα χορέψουν, και το καλύτερο: θα καταφτάσουν στο «Συρμό» με την αποκριάτικη στολή τους!

Το βράδυ της Κυριακής 11/2, στις 8.30 μ.μ., το πρόγραμμα περιλαμβάνει συναυλία κρουστών με τον Β. Βασιλάτο και την ομάδα κρουστών του Πολυτεχνείου.

Τη Δευτέρα 12/2, και τη Δευτέρα 26/2, θα παρουσιαστεί (στις 9.30 μ.μ.) η θεατρική παράσταση με τίτλο: «Γ. Κοτζιούλας: Το θέατρο στο βουνό».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ