Τρίτη 6 Φλεβάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΡΟΓΚΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΡΟΓΚΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
Φωτ. 2

Στη μνήμη του πατέρα μας ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ (μπαρμπα- Μήτσου) μέλους του ΚΚΕ και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, του αδελφού μας ΚΩΣΤΑ και του ΒΑΓΓΕΛΗ ΡΟΓΚΑΚΟΥ, Επίτροπου της 3ης Μεραρχίας του ΔΣΕ, προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Σεπολίων, 120 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση.

Θάνος και Βούλα Αθανασοπούλου

* * *

Στη μνήμη της αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης ΚΙΚΗΣ ΔΡΟΣΟΥ προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Φρυγίας Βύρωνα 100 ευρώ.

Η Β.Υ.

* * *

Μέλη και οπαδοί του ΚΚΕ προσφέρουν, μέσω ΚΟΒ Ιδιωτικής Υγείας της ΚΟ Πειραιά, 250 ευρώ στη μνήμη της ΒΟΥΛΗΣ ΜΑΝΙΤΣΑ, του ΓΙΑΝΝΗ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ και του ΜΙΧΑΛΗ ΜΟΥΜΤΖΗ.

***

Φωτ.2

Η Παναγιώτα, σύζυγος Μπάμπη Ζούπινα και ο Αρίστος Ζούπινας προσφέρουν 200 ευρώ στη μνήμη του ΜΠΑΜΠΗ ΖΟΥΠΙΝΑ και της ΕΙΡΗΝΗΣ Αρίστου ΖΟΥΠΙΝΑ.

* * *

Στη μνήμη των αγωνιστών γονιών μου προσφέρω για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Αρχαίας Ολυμπίας, 30 ευρώ.

Βάσω Στροφύλα-Γεωργούλη

* * *

Φωτ.

Η συντρόφισσά μου στη ζωή και στον αγώνα ΧΡΥΣΟΥΛΑ Αλεβίζου-ΠΕΡΡΕΑ από τη Λευκοχώρα Μεσσήνης, «έφυγε» πλήρης ημερών στις 9 Γενάρη 2007. Κηδεύτηκε στις 10 Γενάρη από το Νεκροταφείο Ζωγράφου. Υπήρξε καλή σύζυγος, άξια μητέρα και γιαγιά. Με καρτερικότητα πάλεψε σκληρά και τα γεράματα και τη σοβαρά κλονισμένη υγεία της, μαζί με τον παλαίμαχο αγωνιστή και ανάπηρο της Εθνικής Αντίστασης, αφοσιωμένο σύζυγό της Θανάση.

ΖΟΥΠΙΝΑ ΕΙΡΗΝΗ
ΖΟΥΠΙΝΑ ΕΙΡΗΝΗ
Στη μνήμη της καθώς επίσης στη μνήμη των αξέχαστων αγωνιστών αδελφών της ΔΗΜΗΤΡΗ, ΠΑΤΡΟΚΛΟΥ, ΒΑΣΙΛΗ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΛΕΒΙΖΟΥ και του πρώτου εξαδέλφου της καλλιτέχνη Α. ΤΑΣΣΟΥ και στη μνήμη των γειτόνων μας ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΥΤΙΚΑΡΗ και ΛΙΖΑΣ Σταύρου ΨΩΜΙΑΔΗ, προσφέρουμε 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Ανω Πετραλώνων, την οποία θερμά ευχαριστούμε για τη συμπαράστασή της. Επίσης στη μνήμη της σύντροφοι και φίλοι, μέλη του Παραρτήματος Ανω Πετραλώνων της ΠΕΑΕΑ, προσφέρουν 15 ευρώ.

Ο σύζυγος, τα παιδιά και τα εγγόνια της

* * *

Φωτ

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και μαχητή του ΔΣΕ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ, η σύζυγός του Ζαχαρένια, τα παιδιά του και τα εγγόνια του προσφέρουν, μέσω της ΚΟ Κοζάνης, 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση.

* * *

Στη μνήμη της αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης - ΕΠΟΝ - και αγαπημένης αδελφής μου ΑΘΗΝΟΥΛΑΣ Μαραγκού - ΓΟΥΣΟΥ και του αδελφού μου ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΑΓΚΟΥ. Καθώς επίσης στη μνήμη του ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΟΤΗ, ο οποίος εκτελέστηκε από Γερμανούς, των μαχητών του ΔΣΕ οι οποίοι έπεσαν στις μάχες και των 11 ηρώων από το χωριό μου Δήμητρα Αρκαδίας, οι οποίοι, χωρίς δίκη εκτελέστηκαν από τον κυβερνητικό στρατό, προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Λαυρίου, 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση.

ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Δημοσθένης Μαραγκός

* * *

Στη μνήμη του πατέρα μου ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΤΣΙΜΑΝΗ, δάσκαλου από τη Σπερχειάδα, ο οποίος εκτελέστηκε τον Ιούνη 1944 από Γερμανούς και της μητέρας μου αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρω 150 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση.

Ελένη Κατσιμάνη-Κασαμπάνη

* * *

Στη μνήμη του αδελφού μου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΥ, μέλους της ΚΟΒ Μεσολογγίου και της αδελφής μου ΑΝΝΑΣ ΜΟΣΧΟΝΑ η οποία πέθανε έπειτα από ξυλοδαρμό μετά το συλλαλητήριο ενάντια στην επιστράτευση, προσφέρω, ως δεύτερη δόση 130 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Μεσολογγίου.

Γεράσιμος Μουρελάτος, αντιστασιακός

* * *

Στη μνήμη του συναδέλφου ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΕΑΖΟΓΛΟΥ, ο οποίος «έφυγε» πρόσφατα από κοντά μας, προσφέρω 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Δραπετσώνας.

Νίκος Λαμπαδάριος

* * *

Στη μνήμη των ΒΑΣΙΛΗ και ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΝΤΟΥΡΟΥ, οι οποίοι μεγάλωσαν τα παιδιά τους με τις αρχές της κοινωνικής προσφοράς και της αλληλεγγύης, ο γιος τους Μανώλης προσφέρει για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, του κόμματος, που πάντα τιμούσαν, 50 ευρώ.


ΖΟΥΠΙΝΑΣ ΜΠΑΜΠΗΣ
ΖΟΥΠΙΝΑΣ ΜΠΑΜΠΗΣ

Αριστείδης Ιωαννίδης
Αριστείδης Ιωαννίδης

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2009-01-03 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2007-12-07 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2007-02-09 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2005-12-16 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2005-11-23 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2003-12-23 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ