Σάββατο 17 Φλεβάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ - ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ
Εφ' όλης της ύλης

Για όλα (σχεδόν) τα θέματα της ΑΕΚ, αλλά και γενικότερα, μίλησε χτες ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ντ. Νικολαΐδης. Αρχικά, ισχυρίστηκε ότι η συνέντευξη δεν αποτελεί απάντηση στις αποδοκιμασίες, αλλά μετά παραδέχτηκε: «Ηταν προγραμματισμένη για την επόμενη εβδομάδα, αλλά τη φέραμε πιο μπροστά γιατί προέκυψαν κάποια γεγονότα».

Δήλωσε, σε γενικές γραμμές, ευχαριστημένος από την ομάδα και κάλυψε όλους τους συνεργάτες του. Χαρακτηριστικά, αν και παραδέχτηκε πως τόσοι πολλοί τραυματισμοί δημιουργούν προβληματισμούς, υποστήριξε ότι το ιατρικό τιμ είναι το καλύτερο που υπάρχει. Ακόμα δήλωσε ότι προτιμάει «ένα Κύπελλο UEFA από 10 πρωταθλήματα», αλλά αρνήθηκε (επιτιθέμενος στα ΜΜΕ) πως επιλέχθηκε να δοθεί βάρος στο ντέρμπι παρά στο ευρωπαϊκό παιχνίδι, δικαιολογώντας τις επιλογές Φερέρ.

Τη μη μετεγγραφή (τουλάχιστον) επιθετικού «χρέωσε» στον προπονητή, που έκρινε ότι τα οικονομικά ανταλλάγματα ήταν υπερβολικά για τους παίχτες - στόχους. Υποστήριξε πως η ΑΕΚ, το καλοκαίρι, θα ενισχυθεί, ανεξάρτητα από τη θέση (2η ή 3η) και προανήγγειλε παραμονή του Φερέρ ως το 2011. Για το γήπεδο (ΟΔΔΥ) είπε ότι βρίσκεται στα «χέρια» των νομικών, ενώ την καθυστέρηση για το προπονητήριο, απέδωσε στην απόφαση να αγοραστεί έκταση.

Προκάλεσε τον Β. Γκαγκάτση να αιτιολογήσει δημόσια τον χαρακτηρισμό του («αχάριστος») και παραδέχτηκε πως το πρωτάθλημα «παραμένει άθλιο». Τις κάκιστες («για όλους») διαιτησίες απέδωσε... «στο φόβο των διαιτητών. Αν εξαλειφθεί, θα φτιάξουν όλα. Λες και το κάνουν επίτηδες. Είναι περίεργο...» ανέφερε, αλλά δεν είπε περισσότερα... «μη μας καλεί ο αθλητικός δικαστής».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ