Σάββατο 17 Φλεβάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Οι αιώνιοι και οι... άλλοι

Το σημερινό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού μονοπωλεί το ενδιαφέρον στη 17η αγωνιστική, όπου ωστόσο δε λείπουν και τα υπόλοιπα ενδιαφέροντα παιχνίδια. Οι «πράσινοι», με τον αέρα της νίκης τους επί της Εφές Πίλσεν, θα προσπαθήσουν να «καθαρίσουν» μια και καλή από σήμερα την υπόθεση πρωτιά. Και αυτό γιατί, σε περίπτωση νίκης, ουσιαστικά και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πρέπει να λογίζονται σαν την ομάδα που θα κόψει το νήμα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Η σίγουρη εξασφάλιση της δεύτερης θέσης, που θα έρθει μετά από νίκη στο ΟΑΚΑ, και η διατήρηση της απόστασης αναπνοής από τον Παναθηναϊκό, ευελπιστώντας σε τυχόν στραβοπάτημά του στη συνέχεια, είναι ο στόχος του Ολυμπιακού. Πάντως στους «ερυθρόλευκους» το κλίμα για την εκτός έδρας νίκη επί της Παρτιζάν χάλασε από τα νέα για τον Στακ, που θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις μήνες.

Στα ενδιαφέροντα παιχνίδια της αγωνιστικής συγκαταλέγεται και η δοκιμασία του ετέρου δεύτερου της βαθμολογίας, Αρη, στη δύσκολη έδρα της Ολύμπια Λάρισας. Το δικό τους... πόνο, που αφορά το ξεκόλλημα από την ουρά της βαθμολογίας, έχουν Μαρούσι και ΑΕΚ, που κοντράρονται μεταξύ τους σε έναν κρίσιμο αγώνα και για τους δυο. Επιστροφή στις νίκες για εδραίωση της παρουσίας του στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας αναζητάει ο Πανιώνιος με αντίπαλο της ΑΕΛ, στο Ελληνικό. Στα της ουράς, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και η αναμέτρηση του Απόλλωνα Πάτρας με το Αιγάλεω.

Αναλυτικά το πρόγραμμα, ΣΗΜΕΡΑ: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (21.00, ΟΑΚΑ, ΕΤ-1), Μακεδονικός - Ολυμπιάδα Πατρών (Νεάπολη, 17.00), Απόλλων Πάτρας - Αιγάλεω (Πάτρα, 16.30), Πανελλήνιος - ΠΑΟΚ (Κυψέλη, 17.00, ΕΤ-1), Πανιώνιος - Λάρισα (Ελληνικό, 19.00, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ), Μαρούσι - ΑΕΚ (Αγ. Θωμάς, 17.00, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ). ΚΥΡΙΑΚΗ: Ολύμπια Λάρισας - Αρης (Λάρισα, 17.00).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ