Πέμπτη 10 Αυγούστου 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Γρηγορείτε!

Γρηγοριάδης Κώστας

Αποκαλυπτικές είναι οι πληροφορίες που δημοσίευσε χτες ο «Ριζοσπάστης» και οι οποίες φέρουν τον τομέα Οργανωτικού του ΠΑΣΟΚ να δραστηριοποιείται ποικιλοτρόπως από το τέλος Αυγούστου και θέτοντας σε προτεραιότητα το σχέδιο το οποίο βαφτίζουν «σχεδιο εξουδετέρωσης του ΚΚΕ».

Η έντονη ανησυχία των κυρίαρχων κύκλων στη χώρα μας και φυσικά της εμπροσθοφυλακής τους στο πολιτικό σκηνικό που, είναι η ηγεσία του κυβερνώντος κόμματος, εκπορεύεται από το γεγονός ότι το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας είναι αυτή τη στιγμή το κόμμα το οποίο ανταποκρίνεται στην αποστολή της άσκησης πραγματικής αντιπολίτευσης προς τις αντιλαικές επιλογές της κυβέρνησης από την σκοπιά των συμφερόντων της εργατικής τάξης και όλων των λαικών στρωμάτων. Είναι το κόμμα το οποίο ανελλιπώς, καθημερινά, συνεχίζει να ενημερώνει, να διαφωτίζει, να κινητοποιεί την κοινή γνώμη για το τι σχεδιασμούς έχει η άρχουσα τάξη, τι αντεργατικά μέτρα ετοιμάζουν, τι επιδιώκουν να περάσουν καλοκαιριάτικα, υπηρετώντας τον ύψιστο στόχο τον οποίο υπηρετούν, δηλαδή την με πάση θυσία αύξηση της κερδοφορίας του κεφαλαίου, την όσο γίνεται καλλίτερη εξυπηρέτηση των ιμπεριαλιστικών σχεδίων στην περιοχή στα πλαίσια του καταμερισμού της «παγκόσμιας νέας τάξης».

Ο λαός μας, οι ριζοσπαστικές λαικές δυνάμεις του, οι κομμουνιστές και οι συνεργαζόμενοι του, όλοι οι άνθρωποι καλής θέλησης πρέπει να επαγρυπνούμε. Ηδη έχει αποκτηθεί αρκετή εμπειρία από τις επιδιώξεις της κυβέρνησης, του αδηφάγου κεφαλαίου, της νέας ιμπεριαλιστικής τάξης και τους στρατηγικούς τους σχεδιασμούς. Ας μην τους επιτρέψουμε να περάσουν τα μεσαιωνικά μέτρα τους. Η καμπάνα χτυπάει για όλους. Γρηγορείτε!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ