Πέμπτη 10 Αυγούστου 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΙΚΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
Δε φτάνουν οι γιατροί

Διαμαρτυρία των συνταξιούχων για τις ελλείψεις γιατρών στο κατάστημα του ΙΚΑ Λουτρακίου - Περαχώρας

Η ελλιπής ιατροφαρμακευτική περίθαλψη είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν χιλιάδες ασφαλισμένοι και συνταξιούχοι του ΙΚΑ στο Λουτράκι . Οπως τονίζεται στην έγγραφη διαμαρτυρία του Συλλόγου Συνταξιούχων ΙΚΑ Λουτρακίου-Περαχώρας προς τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το πρόβλημα στο ΙΚΑ είναι η έλλειψη εξυπηρέτησης από γιατρούς παθολόγους.

Στο τοπικό κατάστημα του ΙΚΑ υπάρχουν τρεις γιατροί, οι δύο εκ των οποίων προσφέρουν τις υπηρεσίες τους πρωί και ο ένας από το μεσημέρι μέχρι το απόγευμα. Παρ' όλα αυτά, όμως, όπως τονίζεται στη διαμαρτυρία του Συλλόγου, οι γιατροί αυτοί μόλις που προλάβαιναν να καλύψουν τις ανάγκες συνταγογράφησης το χειμώνα. Τώρα που είναι καλοκαίρι και οι ανάγκες είναι ακόμα μεγαλύτερες λόγω των παραθεριστών, η κατάσταση γίνεται απελπιστική, με σοβαρούς κινδύνους για την υγεία, αλλά και για τη ζωή ακόμα των ασφαλισμένων, όπως καταγγέλλει ο Σύλλογος Συνταξιούχων, καθώς ο ένας από τους δύο πρωινούς γιατρούς έχει άδεια και ο απογευματινός προσφέρει τις υπηρεσίες του μόνο δύο φορές τη βδομάδα!

Μπροστά σ' αυτή την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΙΚΑ Λουτρακίου-Περαχώρας ζητά να παρθούν άμεσα μέτρα και να διοριστεί ένας ακόμα γιατρός Γενικής Ιατρικής, καθώς και ο απογευματινός γιατρός να προσφέρει τις υπηρεσίες του όλες τις μέρες και όχι μόνο δύο φορές τη βδομάδα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ