Κυριακή 25 Φλεβάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
Νέα και Εκδηλώσεις

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ Θεσσαλονίκης αναδείχτηκε η ιστορική ομάδα της Ενωσης Σκακιστών Θεσσαλονίκης, μετά από καθαρή νίκη επί του Παναθλητικού Συκεών με 3,5-0,5. Αναλυτικά το σκορ διαμορφώθηκε: Δ. Μαστροβασίλης - Ζαλοχώρας 1-0, Θ. Μαστροβασίλης - Αργυρούδης 1/2, Ζακαριάν - Χατζημανώλης 1-0 και Μπούσιος - Νικολάου 1-0.

Ας μείνουμε στη συμπρωτεύουσα με τις επιτυχίες δύο ομάδων στη Β΄ και Γ΄ Εθνική Κατηγορία. Πρόκειται για ομάδες της ΕΣΣ Θεσ/κης - Χαλκιδικής, τον Σκακιστικό Ομιλο Πολίχνης και τον Επίκουρο Πολίχνης, οι οποίες διεκδικούν άνοδο στις αμέσως επόμενες κατηγορίες. Συγκεκριμένα, ο ΣΟ Πολίχνης στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής είναι αήττητος στους τρεις πρώτους γύρους με 6 βαθμούς και 28 πόντους. Με 5 β. είναι στη 2η θέση ο Σ.Σ. Πεύκων και ακολουθούν με 4 β. οι ομάδες: ΠΑΣΠ ΔΕΗ, Χρονικό και ΑΜΟ Γαλαξίας. Από καλύτερη θέση (5 νίκες στους 5, ενώ μένουν δύο ακόμα αγώνες) βλέπει την άνοδό του ο Επίκουρος Πολίχνης στο αντίστοιχο Διασυλλογικό της Γ΄ Εθνικής, αφού προηγείται στη βαθμολογία με 10 βαθμούς, ενώ οι ομάδες ΣΔΕ «Το Στέκι» και ο Βορράς Αμπελοκήπων έχουν από 8 βαθμούς.

ΣΕ ΤΡΕΙΣ χωριστούς ομίλους θα διεξαχθεί το Σχολικό Πρωτάθλημα Αιγαίου. Στη Χίο - 4ο Γυμνάσιο, Νικολάου Ζαφειράκη 29, υπεύθυνος ο διευθυντής κ. Γ. Κωνσταντινίδης - θα διεξαχθεί ο Ομιλος Βορείου Αιγαίου στις 4 του Μάρτη. Επίσης, στις 4 του Μάρτη θα διεξαχθεί στη Σαντορίνη ο Ομιλος Κεντρικού Αιγαίου (Γυμνάσιο Σαντορίνης). Τέλος, ο Ομιλος Νοτίου Αιγαίου θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 10-11 του Μάρτη στην Κω, τηλ. 2240.20.131.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ