Σάββατο 24 Φλεβάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΑΙΔΕΙΑ
Εκδηλώσεις για την Παιδεία
  • Η Αχτίδα Νοτιοδυτικών Συνοικιών της ΚΟΑ του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Η αξία της γνώσης για τους νέους κομμουνιστές», αύριο Κυριακή, στις 6 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο «Γιάννης Ρίτσος» του Αιγάλεω (οδός Δημαρχείου, πλησίον κολυμβητηρίου).
  • Οι μαθητικές Οργανώσεις Βάσης Συκεών και Νεάπολης Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση για το άρθρο 16, αύριο Κυριακή, στις 6 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Συκεών Θεσσαλονίκης.
  • Η ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Μενιδίου διοργανώνει σύσκεψη με θέμα «Ευέλικτη Ζώνη - Διαθεματικότητα - Νέα Βιβλία. Η πρόταση του ΚΚΕ», την Τρίτη 27 Φλεβάρη, στις 6.30 μ.μ., στο Συνδικάτο Οικοδόμων Μενιδίου (Δεκελείας 42). Εισηγητής θα είναι ο Κώστας Παπλωματάς, συνεργάτης του Τμήματος Παιδείας της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Η Κομματική Οργάνωση Περάματος του ΚΚΕ διοργανώνει σύσκεψη την Τετάρτη 28 Φλεβάρη στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Περάματος (3ος όροφος).
  • Σύσκεψη για την αντίδραση του εργαζόμενου λαού και τη συμπόρευση με το φοιτητικό κίνημα ενάντια στο νόμο - πλαίσιο, διοργανώνουν τη Δευτέρα 26 Φλεβάρη, η «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία», η «Δημοτική Αγωνιστική Συσπείρωση», το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών και η Γραμματεία Κοζάνης του ΠΑΜΕ. Η σύσκεψη θα γίνει στις 7.30 μ.μ. στην αίθουσα συνεδρίων του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης.
  • Συζήτηση για τη συνταγματική αναθεώρηση του άρθρου 16 διοργανώνει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Περιστερίου «Ελλη Αλεξίου», την Τρίτη 27 Φλεβάρη, στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδρίων ΚΥΒΕ (Γέφυρα Κολοκυνθούς). Θα μιλήσει ο Γιώργος Τριμπέρης, πρόεδρος του Φυσικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθήνας και μέλος της ΕΓ της ΠΟΣΔΕΠ, ενώ το αγωνιστικό «παρών» δηλώνουν ότι θα δώσουν άλλοι μαζικοί φορείς και σωματεία της πόλης.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ