Σάββατο 10 Μάρτη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις αντιστασιακών

-- Αύριο Κυριακή 11/3/2007:

Τα Παραρτήματα ΠΕΑΕΑ Ν. Ιωνίας και του Συλλόγου Απογόνων και Φίλων της ΕΑ και του ΔΣΕ, τιμώντας τους ήρωες του Μπλόκου της Καλογρέζας, διοργανώνουν εκδήλωση με κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο της Αντίστασης στην Καλογρέζα. Θα γίνει προσυγκέντρωση, ώρα 10.15 π.μ. στην πλατεία Αναπήρων απ' όπου θα γίνει πορεία στο Μνημείο.

-- Ο Σύλλογος Απογόνων και Φίλων της ΕΑ και του ΔΣΕ, ώρα 10.30 π.μ., διοργανώνει σύσκεψη όλων των παραρτημάτων του Συλλόγου στην Κεντρική Ελλάδα, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λάρισας. Καλούνται να συμμετέχουν όλα τα προεδρεία αλλά και όσοι συναγωνιστές ενδιαφέρονται για την ίδρυση παραρτημάτων του συλλόγου στις περιοχές τους.

-- Τα Κεντρικά της ΠΕΑΕΑ και τα παραρτήματα Τρίπολης και Μεγαλόπολης οργανώνουν, στη θέση Βίγλες Μεγαλόπολης, εκδήλωση μνήμης και τιμής για τους 212 εκτελεσμένους (24/2/1944), εδώ, πατριώτες από τους ναζί κατακτητές.

  • Το Παράρτημα ΠΕΑΕΑ Εξαρχείων - Νεάπολης - Κολωνακίου, διοργανώνει συνεστίαση στην ταβέρνα «Αμπελόφυλλο» (Λέλας Καραγιάννη και Σαμοθράκης 3 - Κυψέλη), στις 14 Μάρτη, ώρα 8 μ.μ. (τηλ. 210.8678.862).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ