Κυριακή 18 Μάρτη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα

Τιμήθηκε για την 30χρονη προσφορά του στο Ελληνικό Σκάκι ο ΟΜ και προπονητής Παύλος Γκέσος

Ο Παύλος Γκέσος (τρίτη σκακιέρα αριστερά) μαζί με τους Στρ. Γρίβα, Κ. Μουτούση σε αγώνα Α΄ Εθνικής ΣΟ Καλλιθέας - ΟΑΑ Ηρακλείου Κρήτης
Ο Παύλος Γκέσος (τρίτη σκακιέρα αριστερά) μαζί με τους Στρ. Γρίβα, Κ. Μουτούση σε αγώνα Α΄ Εθνικής ΣΟ Καλλιθέας - ΟΑΑ Ηρακλείου Κρήτης
Στην Κυλλήνη, δίπλα στη θάλασσα, θα πραγματοποιηθεί το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι 2007. Αγωνιστικός χώρος το ξενοδοχείο της Grecotel «Olympia Riviera Resort», τόσο για το Ατομικό, όσο και για το Ομαδικό Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα, καθώς και για το Ανοιχτό Μαθητικό Τουρνουά, που θα διεξαχθούν όλα στο χρονικό διάστημα από 31 Μάρτη έως 2 Απρίλη 2007.

Οι διοργανωτές και η Επιτροπή Σχολικού Σκακιού της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας υπόσχονται ότι οι αγώνες στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, που θα φιλοξενήσει πλέον των 700 μαθητών - μαθητριών και άλλων τόσων συνοδών και γονέων, θα είναι μια άριστη και ευχάριστη εμπειρία για όλους.

Θετικό το σημείο της προκήρυξης των αγώνων που αναφέρει ότι τα έσοδα από τις χορηγίες της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς και της εταιρείας «Promot Λαϊνόπουλος ΑΕ» θα παραμείνουν στην ΕΣΟ για την ανάπτυξη του Σχολικού Σκακιού!

Για κάθε άλλη πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Αγγελο Τζερμιαδιανό στα τηλέφωνα 6977-973587 και 6942-956218 (ώρες 6-9 μ.μ.).

* Από το 1976-77, χρονικό διάστημα που επαναπατρίστηκε ο Παύλος Γκέσος από την Ουγγαρία, σεμνός αθλητής και με ήθος, αυστηρός, αλλά σωστός και πάντα με το ειλικρινές χαμόγελό του, έχει πραγματικά εντυπωσιάσει εδώ και (30) τριάντα χρόνια τον αθηναϊκό και γενικά τον ελληνικό σκακιστικό κόσμο. Αθόρυβος και δημιουργικός, ανέβασε το 1988 στην Ολυμπιάδα της Θεσσαλονίκης την Εθνική Ομάδα Γυναικών στην 6η θέση (56 συμμετοχές) ξεπερνώντας χώρες όπως: Ρουμανία, Κούβα, ΗΠΑ, Ολλανδία, Πολωνία, Αγγλία κ.ά.! Αν και κάπως αργά, σωστά όμως, τον τίμησε ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Καλλιθέας, αν και πιστεύουμε ότι θα έπρεπε να τον τιμήσει το ανώτερο σκακιστικό όργανο της χώρας, η ΕΣΟ!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ