Πέμπτη 15 Μάρτη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2 - 0
Θεμέλια πρόκρισης

Με το... ενάμιση πόδι στον τελικό βρίσκεται από χτες η Λάρισα. Στον πρώτο ημιτελικό, που έγινε στο «Αλκαζάρ», επικράτησε των Ηπειρωτών με 2 - 0. Το «καθαρό» σκορ της δίνει σημαντικότατο προβάδισμα και στον επαναληπτικό θα πρέπει να γίνουν - συνδυαστικά - πολλά πράγματα, για να ανατραπούν τα δεδομένα.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν από την αρχή τις διαθέσεις τους. Μπήκαν δυνατά και κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο. Ηταν πιο κινητικοί, πειθαρχημένοι, δυνατοί, με περισσότερες επιλογές. Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι φάνηκε να έχουν βασικό στόχο το μηδέν στα μετόπισθεν. Και αν κατάφερναν, σε αντεπίθεση, να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο. Ομως ούτε στο κέντρο, ούτε στην άμυνα έδειξαν σταθεροί, με σιγουριά και αυτοσυγκέντρωση.

Ετσι επέτρεψαν στους «βυσσινί» να υλοποιήσουν το ποθητό. Σχεδόν μάλιστα με πανομοιότυπο τρόπο. Δύο σέντρες, ολιγωρία του κεντρικού αμυντικού διδύμου και ο Αντσουέ (με σουτ και κεφαλιά στο 36' και 51' αντίστοιχα) διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι, κυρίως προς το τέλος της συνάντησης, δημιούργησαν ελάχιστες προϋποθέσεις να «κλέψουν ελπίδες» (μείωση του σκορ).

ΛΑΡΙΣΑ: Κοτσόλης, Γκαλίτσιος (54' Αλωνεύτης), Φέρστερ, Νταμπίζας, Κατσιαρός, Μπασιλά, Αλεξάνδρου, Διγκόζης, Κλέιτον, Κόζλεϊ (86' Βενέτης), Αντσουέ (80' Καλαντζής)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Καραβελίδης, Ντάσιος (53' Κασναφέρης), Κούσας, Ντεκάμπς, Τάτσης (59' Ρεπέρν), Γήττας, Μιχαλόπουλος (74' Κάσερες), Σαϊτιώτης, Μπελά, Κατερίνης, Γεωργιάδης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ