Κυριακή 1 Απρίλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ
«Μαζική αντίδραση πάνω από ατομικά συμφέροντα»

Ο παίκτης του ΠΑΟΚ επισημαίνει στον «Ρ» τη συγκρότηση οργάνου υπεράσπισης όλων των παικτών και όχι μόνο μιας ελίτ ενώ ...κρούει τον κώδωνα για τις συνέπειες των νέων μέτρων

Η ενότητα των παικτών θα φέρει αποτελέσματα, σύμφωνα με τον Χ. Κυριαζή

Eurokinissi

Η ενότητα των παικτών θα φέρει αποτελέσματα, σύμφωνα με τον Χ. Κυριαζή
Την ανάγκη μαζικής αντίδρασης από τους παίκτες προκειμένου κάποιοι να μην αποφασίζουν γι' αυτούς χωρίς αυτούς επισήμανε στον «Ρ» ο βολεϊμπολίστας του ΠΑΟΚ και πρώην διεθνής Χρύσανθος Κυριαζής. Οπως εξήγησε, το γεγονός ότι στο χώρο του βόλεϊ λείπει η ενεργός συμμετοχή ενός συνδικαλιστικού οργάνου (ΠΑΣΑΠ) και το γεγονός ότι όταν κάτι αρχίζει να κινείται γίνεται μόνο όταν θίγονται ατομικά συμφέροντα μιας ελίτ παικτών, είναι ο κύριος λόγος που καθιστά υπεύθυνους για τα όσα συμβαίνουν και τους ίδιους τους παίκτες.

«Είναι πλέον επιτακτική η ανάγκη ύπαρξης μιας μαζικής φωνής διαμαρτυρίας για τα όσα συμβαίνουν, που θα είναι πάνω από τα ατομικά συμφέροντα, θα αντιπροσωπεύει το κοινό καλό προκειμένου να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των παικτών που πολλές φορές δε λαμβάνονται υπόψη από τους ιδιοκτήτες. Αυτό θα πρέπει να το σκεφτούμε καλά όλοι εμείς οι παίκτες και να το ξεχωρίσουμε από οποιαδήποτε ατομικά συμφέροντα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο παίκτης του «Δικεφάλου».

Οσο για τις συνέπειες που μπορεί να έχουν στο ελληνικό βόλεϊ τα νέα μέτρα που θέλει να εφαρμόσει η Λίγκα των ομάδων, ο Χρύσανθος Κυριαζής ήταν κατηγορηματικός: «Τα νέα μέτρα βολεύουν επί της ουσίας 2-3 ομάδες που θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν από αυτά φέρνοντας εναλλακτικές λύσεις. Οι υπόλοιπες δεν έχουν τη δυνατότητα είτε να το κάνουν είτε να αποκτήσουν αξιόλογες επιλογές αφού αυτές κοστίζουν. Και η οικονομική κατάσταση είναι γνωστή στις περισσότερες ομάδες. Παράλληλα, πρόβλημα θα δημιουργηθεί και στους Ελληνες παίκτες που θα χάσουν τη θέση τους στην ομάδα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται τόσο στην ανάπτυξη του αθλήματος όσο και στην Εθνική ομάδα. Είναι μέτρα τα οποία επί της ουσίας στηρίζουν τη λογική του κέρδους που εφαρμόζουν οι ισχυρές ομάδες προκειμένου να έρθει η επιτυχία πιο γρήγορα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ