Τετάρτη 4 Απρίλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
Πράξη δεύτερη

Δεύτερη πράξη στο Τσάμπιονς Λιγκ σήμερα με τη διεξαγωγή δύο αγώνων που θα βγάλουν τα ζευγάρια των ημιτελικών. Αναλυτικά τα δύο παιχνίδια:

Η μοναδική αναμέτρηση από τις 4 που δεν έχει καμία ομάδα κατακτήσει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Τσέλσι και Βαλένθια διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Στάμφορντ Μπριτζ με στόχο τους «4», με την προοπτική να μπορέσουν να διεκδικήσουν το ένα εισιτήριο από τα δύο που οδηγούν στην... Αθήνα. Η Τσέλσι δεν αντιμετωπίζει κανένα σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού πλην του Αριέν Ρομπέν που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν λόγω τραυματισμού στο γόνατο. Από την άλλη μεριά, η Βαλένθια έχει τρεις σοβαρές απουσίες, καθώς δε θα μπορεί να υπολογίζει στους Φερνάντο Μοριέντες (τραυματίας) και τους Κάρλος Μαρτσένα και Νταβίντ Ναβάρο οι οποίοι είναι τιμωρημένοι από τα επεισόδια στο παιχνίδι με την Ιντερ.

Στη δεύτερη αναμέτρηση, η Ρόμα υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (21.45 ΝΕΤ) των δύο ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Οι Ιταλοί προέρχονται από τη μεγάλη έκπληξη της φάσης των «16» καθώς απέκλεισαν τη Λιόν, ένα από τα φαβορί για το φετινό τίτλο. Στόχος της ομάδας του Τότι να συνεχίσουν τις... εκπλήξεις, αυτή τη φορά με την ομάδα του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον. Οι «μπέμπηδες» δεν μπορούν να υπολογίζουν στους αμυντικούς Νεμάνια Βίντιτς, Γκάρι Νέβιλ και Μίκαελ Σιλβέστρε. Για τους γηπεδούχους δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα πλην της απουσίας λόγω τιμωρίας του Νταβίντ Πιζάρο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ