Τετάρτη 4 Απρίλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΝΤΟΠΙΝΓΚ
Ερευνα για Θορπ

Τη διεξαγωγή έρευνας προκειμένου να εξακριβωθεί ο τρόπος διαρροής της πληροφόρησης που είχε η «L'Equipe» για την υπόθεση ντόπινγκ που αφορούσε τον Ιαν Θορπ θα πραγματοποιήσει η Παγκόσμια Ομοσπονδία Υγρού Στίβου. Ο επικεφαλής της αντίστοιχης Ομοσπονδίας της Αυστραλίας, Γκλεν Τάσκερ, δήλωσε ότι η FINA θα προχωρήσει σε σχολαστικές έρευνες για να ανακαλύψει το πρόσωπο που παρείχε την είδηση στη γαλλική εφημερίδα, ενώ το ίδιο ενδέχεται να κάνει και ο ASADA.

Σύμφωνα με τους Γάλλους, που αποδεικνύονται ιδιαίτερα ευαίσθητοι σε υποθέσεις απαγορευμένων ουσιών που αφορούν ξένους αθλητές, ο πρώην, πλέον, αθλητής της κολύμβησης βρέθηκε «θετικός» σε υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης, σε έλεγχο που είχε υποβληθεί τον περασμένο Μάη, λίγους μήνες πριν ανακοινώσει την οριστική αποχώρησή του από τις πισίνες.

Τόσο ο ίδιος, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά τη δημοσιοποίηση του συμβάντος, όσο και συναθλητές του και άλλοτε αντίπαλοί του διέψευσαν κατηγορηματικά οποιαδήποτε ανάμειξή του με αναβολικά κατά τη διάρκεια της επιτυχημένης καριέρας του...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ