Τετάρτη 11 Απρίλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις αντιστασιακών

-- Εκδήλωση μνήμης και τιμής για τη μάχη του Φαρδύκαμπου διοργανώνουν, την Κυριακή 15 Απρίλη, η Περιφερειακή Επιτροπή Δυτικής Μακεδονίας της ΠΕΑΕΑ και το Παράρτημα Σιάτιστας της ΠΕΑΕΑ. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί, στο μνημείο του Φαρδύκαμπου, στη Σιάτιστα.

-- Τα Παραρτήματα ΠΕΑΕΑ Λουτρακίου - Περαχώρας και το Παράρτημα του Συλλόγου Απογόνων και Φίλων της ΕΑ και του ΔΣΕ διοργανώνουν, την Κυριακή 15 Απρίλη, στις 10.30 π.μ., εκδήλωση μνήμης και τιμής, στον τόπο που εκτελέστηκαν οι αγωνιστές Βασίλης Μελέτης και Ηλίας Σπυρογιάννης στον Αγιο Φανούριο, για να τιμηθούν οι 53 ήρωες αγωνιστές της ΕΑ και του ΔΣΕ από την περιοχή Λουτρακίου - Περαχώρας που έδωσαν τη ζωή τους για λευτεριά, εθνική ανεξαρτησία και προκοπή της πατρίδας.

-- Πραγματοποιείται, την Κυριακή 22 Απρίλη, ώρα 6 - 8 μ.μ., εκδήλωση - μουσική βραδιά τιμής και ιστορικής μνήμης, που οργανώνει, για δεύτερη χρονιά, η ΠΕΑΦΕ. Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα Λογιστών (Κάνιγγος 27) με τη συμμετοχή όλων των μελών της Ενωσης. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει μαρτυρίες, τραγούδια της Αντίστασης, θεατρικά δρώμενα, ποίηση και βιώματα γύρω από την ΕΠΟΝίτικη ζωή και δράση, την Εθνική Αντίσταση και το Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ