Παρασκευή 18 Αυγούστου 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
26ο ΦEΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Το κόκκινο «απλώνεται» σε όλη την Ελλάδα

Με θεματολογία, όπως είναι η ανεργία, οι εργασιακές σχέσεις και η παιδεία, που αγγίζει τις αγωνίες, τους προβληματισμούς και τα προβλήματα κάθε νέου, αλλά και με εκθέσεις βιβλίου, συναυλίες και όσα συμβάλλουν στην πολιτιστική δημιουργία και έκφραση των νέων συνεχίζονται οι προφεστιβαλικές εκδηλώσεις, στα πλαίσια του 26ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 20 - 23 Σεπτέμβρη, στην Πανεπιστημιούπολη, στα Ιλίσια. Κάθε γωνιά της χώρας μας πλημμυρίζει από τα νιάτα που επιμένουν να αντιστέκονται και να αγωνίζονται για έναν καλύτερο κόσμο. Οι προφεστιβαλικές εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί γι' αυτή τη βδομάδα είναι οι εξής:

  • Σήμερα Παρασκευή 18/8:

- Στο δημοτικό πάρκο Νάουσας, στις 9 το βράδυ θα μιλήσει η Θεανώ Καπέτη, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ. Το θέμα της εκδήλωσης είναι η ανεργία και οι εργασιακές σχέσεις.

- Στο πάρκο Φυτώριο της Θεσσαλονίκης , στις 8.30 μ.μ. εκδήλωση αφιερωμένη στην πάλη ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά. Θα μιλήσει ο Πέτρος Φιλιππίδης, μέλος του Γραφείου του ΝΣ Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ.

- Στη Λέλοβα στην Πρέβεζα, στις 9 μ.μ. Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στους νέους αγρότες και στα ναρκωτικά.

  • Αύριο, Σάββατο:

- Στις Κροκεές, στο γήπεδο του μπάσκετ στη Λακωνία στις 9 το βράδυ. Η εκδήλωση έχει ως κύριο θέμα «νέοι αγρότες, ανεργία και εργασιακές σχέσεις».

- Στην Πάρο, στις 8.30 το βράδυ, με θέμα το περιβάλλον.

  • Την Κυριακή 20 Αυγούστου

- Στη Στυλίδα Φθιώτιδας στις 9 μ.μ. Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στην παιδεία.

- Στα Παλιά Ρούματα στα Χανιά, στις 8 μ.μ. με θέμα νέοι αγρότες.

- Στη Βόνιτσαστις 9 μ.μ. με θέμα νέοι αγρότες.

- Στην Ανέζα Αρτας στις 9 μ.μ. με θέμα νέοι αγρότες.

Ακόμα θα γίνουν προφεστιβαλικές εκδηλώσεις σε Παραμυθιά Ηγουμενίτσας, Αιγίνιο Πιερίας, Αμύνταιο Φλώρινας, Ερμιονίδα Ναυπλίου, Κάππη Λέσβου και στην Κω.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ