Σάββατο 14 Απρίλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
«ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΡΕΝΤΗ»
Δεντροφύτευση στο πάρκο Αγίας Αννας

Σε συμβολική δεντροφύτευση του πάρκου της Αγίας Αννας στο Ρέντη, θα προχωρήσει αύριο Κυριακή 15 Απρίλη, στις 11 π.μ., μαζί με το λαό της περιοχής, η «Προοδευτική Αγωνιστική Συνεργασία» (ΠΑΣ), δίνοντας με τον τρόπο αυτό απάντηση στην απόφαση της δημοτικής αρχής του Γ. Ιωακειμίδη (ΠΑΣΟΚ - ΣΥΝ), αλλά και της παράταξης που στηρίζεται από τη ΝΔ, να παραδώσει το πάρκο σε ιδιώτες.

Πρόκειται για ένα πάρκο έκτασης 27 στρεμμάτων που αποτελεί πνεύμονα πράσινου και τον οποίο η δημοτική αρχή παρέδωσε, έναντι 20.000 ευρώ ετησίως, στον μεγαλοεπιχειρηματία Β. Σταθοκωστόπουλο που σκοπεύει να εγκαταστήσει εκεί χώρους εστίασης και εκδηλώσεων. Για την ανάπλαση του πάρκου μάλιστα, η σημερινή δημοτική αρχή είχε λάβει γενναία χρηματοδότηση, αλλά επέλεξε να το απαξιώσει και να εμφανίσει σήμερα τον ιδιώτη ως μοναδικό σωτήρα.

Η απόφαση - πρόκληση, επισημαίνει η ΠΑΣ, είναι συνέχεια της ίδιας πολιτικής που εφαρμόζεται εδώ και χρόνια στο Ρέντη, πάντα με τη σύμφωνη γνώμη Διοίκησης και «αντιπολίτευσης», και πιστή αντιγραφή των κεντρικών αντιλαϊκών επιλογών, που ιδιωτικοποιούν, ξεπουλάνε και παίζουν στο Χρηματιστήριο τη δημόσια περιουσία, τον κόπο και τα χρήματα, δηλαδή, του εργαζόμενου λαού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ