Τρίτη 17 Απρίλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Ο Γ. Αλογοσκούφης ... μοιράζει εκατομμύρια

Μεσούντος του πολιτικοοικονομικού σκανδάλου των «δομημένων» ομολόγων, ο υπουργός Οικονομίας, Γ. Αλογοσκούφης, «απέδρασε» χθες στην Ηγουμενίτσα, όπου, σε ημερίδα για την ανάπτυξη του νομού Θεσπρωτίας, επιδόθηκε σε μια άκρως προεκλογική ομιλία.

Σε μία περίοδο, κατά την οποία οξύνεται το αγροτικό πρόβλημα της χώρας, καθώς οι αγρότες αντιμετωπίζουν πρόβλημα διάθεσης της αγροτικής παραγωγής, ο υπουργός Οικονομίας βομβάρδισε τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση με πακτωλό εκατομμυρίων, που η κυβέρνηση ...μοιράζει στην περιφέρεια. Πακτωλό χρημάτων, τα οποία αφορούν έργα που υλοποιούνται μέσα από κοινοτικά προγράμματα. Ετσι έκανε αναφορά στην υλοποίηση της β` φάσης του λιμένα της Ηγουμενίτσας, σε έργα ύδρευσης - αποχέτευσης, αλλά και στα οδικά έργα της Εγνατίας Οδού, της παραλιακής Ηγουμενίτσας - Πρέβεζας, την κατασκευή - μέσω των ΣΔΙΤ - υποδομών για την Παιδεία και την Υγεία κλπ.

Ο υπουργός κατέληξε στην ομιλία του, υποστηρίζοντας ότι η καταστροφική για τον ελληνικό λαό πολιτική των μεταρρυθμίσεων θα συνεχιστεί. Ανέφερε, συγκεκριμένα, ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για χαλάρωση, ούτε για παροχολογία, ούτε για φρενάρισμα των μεταρρυθμίσεων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ