Τετάρτη 18 Απρίλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΝΙΚΑΙΑ: Ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Κορυδαλλού και ο Σύλλογος Γυναικών Νίκαιας - μέλη της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας - οργανώνουν κοινή εκδήλωση στις 25 Απρίλη 2007 με θέμα «Οχι στα ναρκωτικά, ναι στη ζωή». Η εκδήλωση θα γίνει στο Δημαρχείο Νίκαιας Π. Τσαλδάρη 10, ώρα 7 μ.μ. Ομιλητής θα είναι ο Ν. Μπουντούρογλου, γιατρός ογκολόγος, και αντιπρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ), ενώ θα γίνουν παρεμβάσεις απ' τους Συλλόγους Οικογένειας της «Ιθάκης» και «18 Ανω».

ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ ομόφωνα χτες οι 49 συλληφθέντες στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο της 8 Μάρτη, που αντιμετώπιζαν τις κατηγορίες διατάραξης κοινής ειρήνης, σύσταση και συμμορία και απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Το δικαστήριο έκρινε αβάσιμη την κατηγορία της σύστασης και συμμορίας, ενώ για τις άλλες δεν προέκυψαν στοιχεία. Παράλληλα, διέταξε τη μεταβίβαση των πρακτικών της δίκης στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, προκειμένου να ερευνηθεί το ενδεχόμενο χρήσης υπέρμετρης βίας εκ μέρους των αστυνομικών και να ασκηθούν οι σχετικές διώξεις σε βάρος τους.

ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: Διακοπή της κυκλοφορίας θα γίνει σήμερα από τις 9.30 το πρωί ως τη 1 το μεσημέρι, στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, στο ύψος των Τεμπών. Η διακοπή, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΕΧΩΔΕ, είναι επιβεβλημένη, καθώς συνεργεία του θα απομακρύνουν βράχους που, εξαιτίας της κατολίσθησης που συνέβη στις 26 Μάρτη 2007, υπάρχει κίνδυνος να καταπέσουν στο οδόστρωμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ