Πέμπτη 19 Απρίλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΚΕ
Υποσχέσεις αντί για έργα

Ενα ακόμη περιστατικό που δείχνει την αδιαφορία της κυβέρνησης για την αναβάθμιση του ερασιτεχνικού αθλητισμού αναδεικνύεται με την Ερώτηση των βουλευτών του ΚΚΕ Σταύρου Σκοπελίτη και Βέρας Νικολαΐδου προς του υπουργό Πολιτισμού με θέμα την κατασκευή χλοοτάπητα στο γήπεδο του Δήμου Αγιάσου Λέσβου. Στη συγκεκριμένη περιοχή πολλά παιδιά στερούνται την άθληση εξαιτίας της καθυστέρησης, παρά τις υποσχέσεις που έχουν δοθεί, για έγκριση της δαπάνης που απαιτείται για την ολοκλήρωση του έργου. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Επανερχόμαστε με την Ερώτησή μας στο θέμα της κατασκευής χλοοτάπητα στο γήπεδο του Δήμου Αγιάσου Λέσβου. Να σημειωθεί ότι έχουν γίνει όλες οι προεργασίες για την επίστρωση του χλοοτάπητα, όμως η έγκριση της δαπάνης που απαιτείται για να γίνει το έργο καθυστερεί, παρά τις υποσχέσεις που κατά καιρούς έχουν δοθεί. Επειδή η μη κατασκευή δημιουργεί προβλήματα στην άθληση των παιδιών του Δήμου Αγιάσου.

ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο κ. Υπουργός τι μέτρα προτίθεται να πάρει για την άμεση έγκριση του απαιτούμενου ποσού, ώστε να πραγματοποιηθεί η κατασκευή του χλοοτάπητα στο γήπεδο του Δήμου Αγιάσου».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ