Πέμπτη 19 Απρίλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΛΑΡΙΣΑ 0 - 2
«Επιστροφή στο μέλλον»

Η φράση «πάμε σαν άλλοτε», κυριαρχεί - και τυπικά - από χτες στη Λάρισα. Οι «βυσσινί» - μάλλον εύκολα - επισφράγισαν την πρόκρισή τους στον τελικό του κυπέλλου. Εκεί όπου βρέθηκαν (για τελευταία φορά και μάλιστα επιτυχημένα, αφού κατέκτησαν το τρόπαιο) πριν από 22 χρόνια.

Στο γήπεδο «Ζωσιμάδες», όπως και στην πρώτη αναμέτρηση, επικράτησαν με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννενα. Και εξασφάλισαν το δικαίωμα να διεκδικήσουν τον τίτλο, ως - μετά τη σχετική κλήρωση - τυπικά γηπεδούχοι, στον αγώνα που θα γίνει 5 Μάη... δίπλα στο «σπίτι» τους (Πανθεσσαλικό Στάδιο, στο Βόλο).

Οι φιλοξενούμενοι, έχοντας το πλεονέκτημα του 2-0, μπήκαν με... αέρα. Και ευτύχησαν, πολύ νωρίς, να διευρύνουν το αβαντάζ. Μόλις στο 4' ο Αλωνεύτης «ανάγκασε» τον Ντάσιο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Ετσι - ουσιαστικά - ο αγώνας ολοκληρώθηκε... πριν αρχίσει. Το τελικό 0-2, που μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία το υπόλοιπο παιχνίδι, πέτυχε και πάλι ο Κύπριος (29'). Οι γηπεδούχοι, κυρίως στην επανάληψη, προσπάθησαν για το καλύτερο. Χωρίς να φτάσουν σε επίπεδα απόδοσης προηγουμένων αγώνων, είχαν ευκαιρίες. Αλλά βρήκαν μπροστά τους έναν εκπληκτικό Κωτσόλη.

Ενταση υπήρξε πριν την έναρξη του αγώνα και δίλεπτη διακοπή του, λόγω αντικειμένων στον επόπτη. Ευτυχώς όμως τα απαράδεκτα περιστατικά δεν επεκτάθηκαν. Και με τη λήξη οι δύο ομάδες χειροκροτήθηκαν από τους θεατές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ