Κυριακή 22 Απρίλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΧΟΛΙΚΑ
Από την Κυλλήνη στη Χαλκιδική

Επανόρθωσε η FIDE τα ΕΛΟ των κορυφαίων

Η ώρα της απονομής. Η επιβράβευση μετά την αγωνιστική και ωφέλιμη προσπάθεια. Προσέξτε τη χαρά και την ανυπομονησία του εξάχρονου μαθητή, ο οποίος τον αμέσως επόμενο χρόνο, θα πάρει το μετάλλιό του!
Η ώρα της απονομής. Η επιβράβευση μετά την αγωνιστική και ωφέλιμη προσπάθεια. Προσέξτε τη χαρά και την ανυπομονησία του εξάχρονου μαθητή, ο οποίος τον αμέσως επόμενο χρόνο, θα πάρει το μετάλλιό του!
Είναι πάρα πολλοί οι μαθητές και οι μαθήτριες που αγωνίσθηκαν στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα της Κυλλήνης και τώρα βρίσκονται καθ' οδόν για το Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα που θα γίνει στην Καλλιθέα Χαλκιδικής από 28 Απρίλη μέχρι 5 Μάη. Μόνο οι μαθητές-μαθήτριες που ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή από ξένες χώρες, έχουν υπερβεί τους τριακόσιους, ενώ με την ελληνική συμμετοχή, υπολογίζεται ο αριθμός αυτός να ξεπεράσει τους 450 μαθητές!

Για τη συμμετοχή σας και κάθε άλλη πληροφορία στην Κα Γεύση Μπαλτζίδου, τηλ. 2310-865778. Αγωνιστικός χώρος τα ξενοδοχεία Athos Palace και Pallini Beach.

Ας γυρίσουμε όμως στην Κυλλήνη και στους πρωταθλητές του 19ου Πανελλήνιου Ατομικού Σχολικού που διοργάνωσαν η ΕΣΟ και οι τοπικοί φορείς: Νηπιαγωγεία 32 συμμετοχές. 1. Παυλίδης Π. 8 β. σε 9 αγώνες, 2. Δουδουλακάκης Θ. 7,5, Κουνουβέλης Μ. 6,5. Πρώτη μαθήτρια Πραματευτάκη Λ. Α΄ Δημοτικού 48 συμ. 1. Κουσκούπης Α. 7,5 β., Μερασεδόγλου Δ., Πεσσιρίδης Ισιδ., Βαλούρδος Κ. από 7 β. Β΄ Δημοτικού 58 συμ. 1. Παπαδόπουλος Αργ., Μόσχου Αλέκα (πρώτη μαθήτρια) από 7,5 β., Νικολαΐδου Β., Χαριζόπουλος Ι. από 7 β. Γ΄ Δημοτικού 69 συμ. 1. Καλογέρης Ι. 8,5 β., Παπαδόπουλος Γ. 7,5 β., Χ΄΄γρηγορίου Γ., Μαραντίδης Κ. από 7 β.

* Κατά πάσα πιθανότητα, υπήρχε μια σύγχυση στο να αποφασίσει η FIDE, ποιον από τους κορυφαίους σκακιστές θα... προβάλλει πρώτον στους διεθνείς πίνακες ΕΛΟ. Να προβάλλει τον... αδικημένο - με τον τρόπο που έχασε τον τίτλο - Βούλγαρο Τοπάλοβ; `Η να προβάλλει τον... ευνοημένο Ρώσο Κράμνικ; Τελικά αυτός που... αδιαφόρησε τελείως, ο Ινδός Ανάντ βγήκε πρώτος με 2786 ΕΛΟ και ακολούθησαν: Τοπάλοβ (2778), Κράμνικ (2772), Μορόζεβιτς (2762), Αρονιάν (2759), Μαμεντιάροβ (2757) κ.ά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ