Παρασκευή 27 Απρίλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΣΧΗΜΑ «ΣΥΝ ΚΑΤΙ»
«Η σχέση σας ... προωθείται»

Το θεατρικό σχήμα «ΣΥΝ ΚΑΤΙ» θα παρουσιάσει από τις 10 Μάη και για 30 παραστάσεις στο Θέατρο «Μέλι», το έργο του Ζαφείρη Βάλβη «Η σχέση σας ...προωθείται», σε σκηνοθεσία - διασκευή Κωνσταντίνου Κωνσταντόπουλου. Ενα έργο που καταπιάνεται με την περιπέτεια των ανθρώπινων σχέσεων. Γραμμένο σε άμεση και καθημερινή γλώσσα φέρνει στην επιφάνεια τα ψέματα και τις αλήθειες των ερωτικών και φιλικών σχέσεων, σχολιάζοντας το φαίνεσθαι και το είναι της ανθρώπινης ύπαρξης. Ενα «σκηνικό παιχνίδι» με γνώμονα το λόγο και την εικόνα.

Επτά νέοι ηθοποιοί και ένας πρωτοεμφανιζόμενος, νέος συγγραφέας με το δάσκαλό τους Κωνσταντίνο Κωνσταντόπουλο ενώνουν τις δυνάμεις τους και συναντιούνται θεατρικά, προκειμένου να «προωθήσουν» και να υπηρετήσουν το νέο ελληνικό θεατρικό έργο. Ετσι, δημιουργήθηκε το θεατρικό σχήμα ΣΥΝ ΚΑΤΙ, που με όχημα το έργο του Ζαφείρη Βάλβη, κάνει το θεατρικό του ξεκίνημα.

Σκηνικά - κοστούμια Κούλα Γαλιώνη, μουσική Αλέξανδρος Ραγκούσης. Παίζουν: Πάνης Καλοφωλιάς, Νίκη Γαβριηλίδου, Μαρία Καψή, Μαρία Μαγγίνα, Τίνα Πετμεζά, Κωστής Σαββιδάκης, Κική Σαρηγιαννίδη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ