Παρασκευή 27 Απρίλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Συναυλίες και ημερίδα για τον Μάνο Λοΐζο

Στον αξέχαστο Μάνο Λοΐζο, με αφορμή τα 70 χρόνια από τη γέννησή του, είναι αφιερωμένες οι δύο μεγάλες συναυλίες, με τίτλο «Τίποτα δεν πάει χαμένο», που διοργανώνουν σε Θεσσαλονίκη (30/4, «Παλαί ντε Σπορ») και Αθήνα (7/5, Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας) η «Εντός ΕΠΕ», η «Πολιτιστική Παρέμβαση» και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου. Στις συναυλίες θα τραγουδήσουν, εκτός από τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, η Μαρία Φαραντούρη, ο Μανώλης Λιδάκης, ο Χρήστος Θηβαίος και η Μελίνα Κανά. Στη συναυλία της Θεσσαλονίκης θα συμμετέχει ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, ενώ σ' αυτή της Αθήνας ο Λάκης Λαζόπουλος. Ενορχηστρωτής και μαέστρος: Γιάννης Παπαζαχαριάκης.

Στο πλαίσιο του αφιερώματος, στις 2 του Μάη (11πμ), στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ ( Ακαδημίας 20 ), θα γίνει ημερίδα με τη συμμετοχή συνεργατών και φίλων του δημιουργού. Εισηγητές θα είναι οι Φώντας Λάδης και Λάμπρος Λιάβας, ενώ χαιρετισμό θ' απευθύνουν οι Ελένη Αντωνιάδου, μορφωτική ακόλουθος της κυπριακής πρεσβείας και Αχιλλέας Θεοφίλου (μουσικός παραγωγός).

Τα εισιτήρια για τη συναυλία στο «Παλαί ντε Σπορ» κοστίζουν 17 ευρώ (προπώληση) και 20 ευρώ (στα ταμεία του σταδίου). Προπώληση από: Δισκοπωλεία Πάτσης, «Metropolis», εκδοτήρια Δήμου Θεσσαλονίκης (πλ. Αριστοτέλους). Εισιτήρια για τη συναυλία της Αθήνας (7/5) προπωλούνται προς 15 ευρώ στα δισκοπωλεία «Metropolis», ηλεκτρονικά στο www.ticketshop.gr και τηλεφωνικά στο 210 2005050. Ανήμερα της συναυλίας, στα ταμεία του Σταδίου, προς 20 ευρώ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ