Παρασκευή 4 Μάη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
Ενάντια σε κάθε μορφή εξάρτησης

Αύριο και μεθαύριο οι αγώνες στο γήπεδο 5Χ5 του Δήμου Ιλίου

Ξεκινάει αύριο Σάββατο το τουρνουά ποδοσφαίρου σωματείων και θεραπευτικών κοινοτήτων που διοργανώνει για δεύτερη χρονιά το ΠΑΜΕ (το προηγούμενο έγινε τον Απρίλη του 2006), στα πλαίσια των κεντρικών εκδηλώσεων για την Εργατική Πρωτομαγιά. Οι αγώνες θα γίνουν στο γήπεδο 5X5 του Δήμου Ιλίου (επί της οδού Λεωφόρου Χασιάς 130). Το πρόγραμμα των αναμετρήσεων ξεκινάει αύριο στις 12 το μεσημέρι και συνεχίζεται την Κυριακή στις 10 το πρωί.

Οι 19 ομάδες που έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή είναι: Ενωση Ηλεκτροτεχνιτών, τα Παραρτήματα των Οικοδόμων Παλλήνης, Μενιδίου, Ιλίου, Καλλιθέας - Πετραλώνων, Περιστερίου, Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Συνδικάτο Φαρμάκου, Επιτροπή Νέων Ενωσης Λογιστών, Συνδικάτο Μετάλλου Πειραιά και το αντίστοιχο της Αθήνας, Καφέ 3, Επιτροπή Νέων της Παράταξης «Συνεργασία Αλλαγής στο Ιλιον», Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων, Σωματείο Κωνσταντακάτου, ΠΕΜΕΝ - «Στέφενσων», Νόστος, Αγωνιστικό Μέτωπο Εργαζομένων στα ΜΜΕ και Νέοι του ΑΜΕ στα ΜΜΕ. Στη διεξαγωγή του Τουρνουά συμβάλλει και το Σωματείο Γυμναστών - Προπονητών Αθήνας.

Εκ μέρους της ΠΕΜΕΝ, ο Γιώργος Πετραλοίφης, λέει στο «Ρ» για τη συμμετοχή του συνδικάτου στο τουρνουά: «Θέλουμε να αναδείξουμε ότι ο αθλητισμός δεν είναι εμπόρευμα. Ακόμα, έχει σημασία τα συνδικάτα να αγωνίζονται δίπλα σε παιδιά που κάνουν αγώνα για την απεξάρτηση. Ο αγώνας αυτός είναι κοινός. Τα συνδικάτα αποτελούνται από νέους ανθρώπους που παλεύουν για τη ζωή τους, για εργασιακά δικαιώματα, για να είμαστε ελεύθεροι από κάθε μορφής εξάρτηση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ