Σάββατο 12 Μάη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Κινητοποίηση για το Ολυμπιακό Χωριό

Σε συμβολική κατάληψη των γραφείων της εταιρείας «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ» για περίπου δύο ώρες προχώρησαν χτες το πρωί οι κάτοικοι του Ολυμπιακού Χωριού, απαιτώντας τη λύση των προβλημάτων που συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν αρκετό καιρό μετά την εγκατάστασή τους εκεί. Την κινητοποίηση διοργάνωσε η διοίκηση του Συλλόγου που έχει συγκροτηθεί και κάτω από την πίεση και λαϊκή απαίτηση των κατοίκων που βλέπουν μετά από μεγάλο διάστημα που παρέλαβαν τις κατοικίες τα προβλήματα να οξύνονται αντί να επιλύονται.

Αντιπροσωπεία των κατοίκων συναντήθηκε με τον πρόεδρο της «Ολυμπιακό Χωριό ΑΕ» Κ. Νομικό και απαίτησε την ικανοποίηση των αιτημάτων όπως: Επιδιόρθωση των κακοτεχνιών, να μην αλλάξουν οι χρήσεις γης στη ζώνη πρασίνου, κατασκευή σχολικών κτιρίων και να μην ξεπερνούν οι δόσεις της αποπληρωμής των κατοικιών τα 400 ευρώ όπως και γίνεται και για τις υπόλοιπες Εργατικές Κατοικίες του ΟΕΚ. Οι κάτοικοι, βέβαια, αντιμετώπισαν για μια ακόμα φορά από τον πρόεδρο τη μετάθεση των ευθυνών.

Μετά την κινητοποίηση, ανανεώθηκε το αγωνιστικό ραντεβού για τις 17 Μάη, με συγκέντρωση στην Αθήνα στα κεντρικά γραφεία του ΟΕΚ, όπου θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός για την παραχώρηση σε ιδιώτες των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ολυμπιακού Χωριού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ