Τετάρτη 23 Μάη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΑΙΔΕΙΑ
7ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΙΕΚ
Γιορτή για μόρφωση, δουλιά, ζωή

Από τις 26 Μάη έως και τις 3 Ιούνη θα διεξαχθεί το 7ο Φεστιβάλ Συλλόγων Σπουδαστών ΙΕΚ (του Συλλόγου Δημοσίων ΙΕΚ - ΣΥΣΔΙΕΚ και του Συλλόγου Ιδιωτικών Σχολών - ΣΥΣΠΙΣ), με σύνθημα «Η δική μας γιορτή για μόρφωση, δουλιά, ζωή»...

Οι σύλλογοι καλούν τους σπουδαστές να κάνουν το Φεστιβάλ δική τους υπόθεση και να πάρουν μέρος ανάλογα με την κλίση ή το χόμπι τους στις αθλητικές και μουσικές δραστηριότητες, αλλά και στις εκθέσεις φωτογραφίας, σκίτσου ζωγραφικής, στίχου, καθώς και στους δυο διαγωνισμούς που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο του Φεστιβάλ (δημιουργίας ιστοσελίδας των συλλόγων και δημιουργίας logo των συλλόγων). «Το φεστιβάλ των συλλόγων ΙΕΚ είναι ένας θεσμός που συνεχίζεται εδώ και 7 χρόνια. Φέτος θα είναι μεγαλύτερο και πολύμορφο περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Σκοπός του Φεστιβάλ είναι να αναδειχτούν και να εκφραστούν οι ανησυχίες και η ερασιτεχνική δημιουργία των σπουδαστών των ΙΕΚ, να δώσουμε ένα βήμα ποιοτικής έκφρασης ενάντια στην υποκουλτούρα», δήλωσε ο Αρης Ευαγγελίδης, μέλος του ΣΥΣΔΙΕΚ.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • 26 και 27 Μάη τουρνουά ποδοσφαίρου και μπάσκετ (10.30 π.μ., στον πεζόδρομο του Θησείου).
  • 28 έως 31 Μάη προβολές κινηματογραφικών ταινιών (9.30 μ.μ., Χαλκοκονδύλη 37, 2ος όροφος).
  • 1 και 2 Ιούνη συναυλίες ερασιτεχνικών συγκροτημάτων, αλλά και φιλική συμμετοχή του Χρήστου Θηβαίου και των «B-Silence» (9 μ.μ., μουσική σκηνή «Συρμός»). Ειδικά, το Σάββατο 2 Ιούνη, στις 6.30 μ.μ., θα διεξαχθεί συζήτηση με θέμα «Μάθε τα δικαιώματά σου - οργανώσου στο σωματείο σου» και θα ακολουθήσει θεατρική παράσταση με τίτλο «Ο σύλλογος, ο πρόεδρος και το μαγαζί».
  • Κυριακή 3 Ιούνη το Φεστιβάλ «κλείνει» με εκδρομή στην Αίγινα.

Η είσοδος στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ είναι ελεύθερη εκτός από τη συμμετοχή στην εκδρομή που κοστίζει 13 ευρώ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ