Πέμπτη 24 Αυγούστου 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ
Δυο νέα πρόσωπα

Οι Λάμπρος Χούτος και Χρήστος Πατσατζόγλου είναι τα δύο νέα πρόσωπα που επέλεξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Βασίλης Δανιήλ για τον πρώτο επίσημο αγώνα της Εθνικής Ελλάδος, στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ 2002, με αντίπαλο τη Γερμανία (2 του Σεπτέμβρη, Αμβούργο). Από τους παίκτες που αγωνίζονται εκτός επικράτειας κλήθηκε μόνο ο Νίκος Νταμπίζας, αφού ο Νίκος Μαχλάς εξακολουθεί να βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας από το σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο γόνατο. Για μια ακόμα φορά εκτός Εθνικής έμειναν οι Ατματσίδης, Κασάπης, Νικολαΐδης...

Η αποστολή, που θα συγκεντρωθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο την προσεχή Δευτέρα και θ' αναχωρήσει για τη Γερμανία την Πέμπτη, αποτελείται ακόμα από τους Ελευθερόπουλο, Αμανατίδη, Μαυρογενίδη, Γεωργάτο, Πουρσανίδη, Νικοπολίδη, Γκούμα, Μπασινά, Καραγκούνη, Λυμπερόπουλο, Ζήκο, Τσάρτα, Ζαγοράκη, Λάκη, Βενετίδη, Γεωργιάδη, Κατεργιαννάκη, Κυπαρίσση, Ουζουνίδη.

Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις είναι οι επιλογές και του εκλέκτορα στην Εθνική ελπίδων, Γιάννη Κόλλια, για το παιχνίδι με την αντίστοιχη γερμανική ομάδα στα πλαίσια του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2002. Την αποστολή για την αναμέτρηση της Παρασκευής 1 του Σεπτέμβρη αποτελούν οι Κοτσόλης, Αναστασόπουλος, Σεϊταρίδης, Γήττας, Χαραλαμπάκης, Νάστος, Μπερνεάνου, Ταβλαρίδης, Κυριαζής, Βενέτης, Αμανατίδης, Βακουφτσής, Χαριστέας, Λουμπούτης, Ταραλίδης, Πήλιουρας, Καζατζής, Κατσουράνης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ