Τετάρτη 6 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«ΓΚΡΑΝΤ ΡΙΖΟΡΤ ΛΑΓΟΝΗΣΙ»
Απαγόρευσαν περιοδεία σε βουλευτή του ΚΚΕ

Να απαγορεύσει επίσκεψη κλιμακίου του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον βουλευτή του Κόμματος Ορέστη Κολοζώφ, στους εργαζόμενους στο ξενοδοχείο «Γκραντ Ριζόρτ Λαγονήσι», αποφάσισε η διεύθυνση της επιχείρησης. Το γεγονός καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Κομματική Οργάνωση Βάσης Ξενοδοχοϋπαλλήλων του ΚΚΕ και τονίζει ότι η πολιτική αυτή απόφαση ενάντια στο Κόμμα, έρχεται σε μια εποχή που θίγονται άμεσα οι κατακτήσεις, ακυρώνονται στην πράξη δικαιώματα, επιβάλλεται από το μεγάλο τουριστικό κεφάλαιο τρομοκρατία για να περάσουν οι αντεργατικές τους μεθοδεύσεις. Αυτός είναι ο λόγος που δε θέλουν την επαφή του ΚΚΕ με τους εργαζόμενους.

Είναι γνωστή, σημειώνεται επίσης, η κατάσταση που επικρατεί στους χώρους δουλιάς του πολυτελούς, κατά τα άλλα, ξενοδοχείου και ίδια με αυτή που κυριαρχεί σε όλα τα ξενοδοχεία, δηλαδή ανεπαρκή μέτρα υγιεινής και ασφάλειας, συμβάσεις μιας ημέρας, πολυαπασχόληση, ελαστικές σχέσεις εργασίας, τρομοκρατία, απολύσεις. «Την ίδια ώρα, συνεχίζει, που απαγορεύουν σε εκλεγμένο από το λαό βουλευτή του ιστορικού ΚΚΕ να έρθει σε επαφή με τους εργαζόμενους, οι εκπρόσωποι του δικομματισμού (ΠΑΣΟΚ - ΝΔ) περιδιαβαίνουν τις πύλες των ξενοδοχείων καλεσμένοι της εργοδοσίας, σχεδιάζοντας από κοινού τη νέα επίθεση σε βάρος μας».

Η ΚΟΒ Ξενοδοχοϋπαλλήλων του ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους να βγάλουν συμπεράσματα. Η καταδίκη τέτοιων πολιτικών πρέπει να εκφραστεί και στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, όποτε και αν γίνουν, με την καταψήφιση των κομμάτων του μεγάλου κεφαλαίου και την ισχυροποίηση του ΚΚΕ. Και καταλήγει υπογραμμίζοντας ότι η φίμωση του ΚΚΕ δε θα περάσει.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ