Τετάρτη 6 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ: «Η τελευταία δημοσκόπηση της GPO μας λέει ότι τελείωσαν οι εποχές της ηγεμονίας και ότι μόλις μία μονάδα χωρίζει τη Νέα Δημοκρατία από το ΠΑΣΟΚ. Που σημαίνει ότι η επερχόμενη προεκλογική περίοδος θα είναι σκληρή και κοπιώδης για τους ηγέτες και τις πολιτικές δυνάμεις. Ελπίζουμε ότι τελικώς θα αποβεί και προς όφελος του ελληνικού λαού» (από το κύριο άρθρο στο ΒΗΜΑ).

ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ: «Απίστευτες σκηνές εκτυλίχτηκαν χθες στο αντικαρκινικό νοσοκομείο "Μεταξά" στον Πειραιά, το οποίο έμεινε για πολλές ώρες χωρίς ρεύμα. Το μπλακ άουτ, όμως, έθεσε σε κίνδυνο ασθενείς, 4 χειρουργεία αναβλήθηκαν, χημειοθεραπείες έμειναν στη μέση, φιάλες αίματος μεταφέρθηκαν σε άλλα νοσοκομεία. Μια βλάβη σε υποσταθμό της ΔΕΗ έφερε τη διακοπή ρεύματος, οι γεννήτριες δε δούλεψαν και εκατοντάδες ασθενείς αναστατώθηκαν, ενώ την ίδια ώρα ο υφυπουργός Υγείας, Αθ. Γιαννόπουλος, έκανε λόγο για αστοχία υλικού ή για την επέμβαση... τρωκτικού. Για περισσότερες από 10 ώρες οι θάλαμοι στο νοσοκομείο δεν είχαν φως και οι συγγενείς των ασθενών αγόραζαν κεριά» (το ρεπορτάζ στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ).

... ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ: «Κρίσιμη επίσκεψη για το μέλλον της Σερβίας. Στο Βελιγράδι βρίσκεται από χθες η γενική εισαγγελέας της Χάγης, Κάρλα ντελ Πόντε, στην τελευταία επίσκεψή της πριν αποχωρήσει από την Εισαγγελία, αλλά συγχρόνως την πρώτη που πραγματοποιείται ύστερα από επίσημη πρόσκληση της σερβικής κυβέρνησης» (η είδηση στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ