Τρίτη 12 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΤΙΒΟΣ
«Πτήσεων» συνέχεια

Ο Τσάτουμας προσγειώθηκε στα 8.54 μ. στα «Βενιζέλεια»

Το γεγονός ότι ο Λούης Τσάτουμας βρίσκεται αυτή την περίοδο σε εξαιρετική φόρμα δεν αποδείχτηκε μόνο με το 8.66 μ. που σημείωσε πριν από λίγες μέρες στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στα «Παπαφλέσσεια». Ο Μεσσήνιος άλτης συνέχισε τις υψηλές πτήσεις στο πλαίσιο του διεθνούς μίτινγκ «Βενιζέλεια» στο Εθνικό Στάδιο των Χανίων και με άλμα στα 8.54 μ. έδειξε ότι η αγωνιστική του κατάσταση είναι εξαιρετική ενόψει των μεγάλων διοργανώσεων του καλοκαιριού.

Η επίδοση του αθλητή του Ολυμπιακού, ο οποίος ξεκίνησε με άκυρο άλμα, αποτελεί τη δεύτερη καλύτερη για φέτος στον κόσμο, με πρώτη, φυσικά, το 8.66 μ. Ο Τσάτουμας, μετά τη δεύτερη προσπάθειά του, αποφάσισε να μη συνεχίσει, καθώς όπως τόνισε αργότερα ένιωσε ένα σφίξιμο και δε θέλησε να ρισκάρει. «Ηταν μεγάλη πρόκληση για μένα να αγωνιστώ στα "Βενιζέλεια" και να κάνω μια καλή επίδοση. Δεν ξέρω πού θα φτάσω, αλλά ελπίζω να συνεχίσω έτσι. Πάνω από όλα εύχομαι να είμαι υγιής. Ενιωσα ένα σφίξιμο και αποφάσισα να μη συνεχίσω, καθώς υπάρχουν πολλοί αγώνες στη συνέχεια που θέλω να δώσω το "παρών"», είπε χαρακτηριστικά ο Ελληνας πρωταθλητής.

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Δημήτρης Βασιλικός τόνισε: «Δε θέλω να βάζω όρια στους αθλητές μου. Και την προηγούμενη εβδομάδα υπολογίζαμε ένα άλμα στα 8.50 και πήγε πολύ καλύτερα. Εχουμε πολλούς μεγάλους αγώνες μπροστά μας και έπρεπε να προφυλαχτεί».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ