Σάββατο 26 Αυγούστου 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Κυβερνητική βοήθεια...

ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, συνέλθετε λιγάκι! Οταν οι κάτοικοι της Ηπείρου και της Αρκαδίας ζητούν κυβερνητική βοήθεια γιατί καίγονται από τις πυρκαγιές, δεν εννοούν να τους στείλετε τον Ρέππα και τον Πετσάλνικο με C-130!

Αντί να στέλνετε υπουργούς και υφυπουργούς για «πυροσβέστες» των αντιδράσεων του κόσμου, θα προτιμούσαν κανονικούς πυροσβέστες, από αυτούς με τις στολές και τις μάνικες που χρησιμεύουν σε τέτοιες περιπτώσεις.

Αντε τώρα να καίγεται το σπίτι σου και να δεις μπροστά σου ως κυβερνητική αρωγή τον υπουργό Τύπου! Τι να τον κάνεις; Να τον βάλεις να σου κάνει διάψευση του γεγονότος μήπως ντραπεί η φωτιά και σβήσει;

Οσο για τις δηλώσεις της Βάσως Παπανδρέου και του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, που... έσπευσαν χτες να μας πούνε ότι εκτός από την Ελλάδα καίγεται και η Ιταλία και η Ισπανία, τι να πούμε;

Μήπως θα πρέπει να χαρούμε που... πιάσαμε το δείκτη καταστροφής των δασών άλλων προηγμένων ευρωπαικών χωρών;

Γιατί, αν είναι έτσι, στη Γερμανία και τη Βρετανία πλημμυρίζουν, για παράδειγμα, τα ποτάμια και στις ΗΠΑ έχουν τυφώνες.

Πρέπει να ζηλεύουμε μήπως που δεν είναι συχνά τα φαινόμενα αυτά εδώ; Αμα δεν έχουν τι να πουν καλύτερα να μη μιλάνε.

ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ μεγάλη πλάκα να βλέπεις τους υπουργούς της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ να υπερασπίζονται την... αξιοκρατία στο δημόσιο τομέα και να μιλάνε για σταμάτημα των ρουσφετολογικών προσλήψεων, όπως κάνει η Βάσω με το νομοσχέδιό της που συζητήθηκε στη Βουλή!

Κάτι σαν να ακούς τον Γιαννόπουλο να σου μιλάει για την... ευπρέπεια στον πολιτικό διάλογο ή τον Νίκο Κωνσταντόπουλο για τη... σαφήνεια στον πολιτικό λόγο.

Για το ΠΑΣΟΚ (ιστορικά μιλάμε τώρα και με αποδείξεις) η αξιοκρατία στο δημόσιο είχε πάντα χρώμα: Ηταν πράσινη. Καταπράσινη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ