Σάββατο 16 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
Επιλογές
Μουσικές συναντήσεις
Σταύρος Λάντσιας
Σταύρος Λάντσιας
  • Ο εξαιρετικός πιανίστας και συνθέτης Σταύρος Λάντσιας παρουσιάζει σήμερα (10.30 μ.μ.), στον «Ιανό» (Σταδίου 24), την καινούρια του ορχηστρική δουλιά με τη συνοδεία εξαίρετων μουσικών, προσφέροντας ένα συναρπαστικό μελωδικό ταξίδι γεμάτο συγκίνηση και εικόνες.
  • Στις «Χίλιες και δύο νύχτες» (Καραϊσκάκη 10, Ψυρρή, τηλ. 210 3317293), σήμερα (10.30 μ.μ.), η Μαρία Κώτη, γνωστή από τους «Χαΐνηδες», και ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Νίκος Τατασόπουλος, με την ορχήστρα του, παρουσιάζουν ένα λαϊκό και ρεμπέτικο πρόγραμμα. Αύριο και τη Δευτέρα, στον ίδιο χώρο, φιλοξενείται ο κορυφαίος λυράρης Μιχάλης Ζωγραφίδης από την Ολυμπο Καρπάθου, που με συνοδοιπόρους το λαούτο και την τσαμπούνα ταξιδεύει στις μουσικές και τα τραγούδια του τόπου του.
  • Το «1o Scorpions Festival» εγκαινιάζεται τη Δευτέρα, στο Στάδιο Καραϊσκάκη, όπου μαζί με τους «Scorpions» θα δώσουν το «παρών» ο Τζο Κόκερ, οι «Juliette and the licks» και το ελληνικό συγκρότημα «Hannibal».
  • Μουσικές κι αχτένιστα τραγούδια από την ηθοποιό και τραγουδίστρια Μάρθα Φριντζήλα, σήμερα (9 μ.μ.), στον Υμηττό (οδός Στρατονίκης), στο πλαίσιο του Φεστιβάλ του Δήμου. Η Μ. Φριντζήλα και μουσικοί παρουσιάζουν με έναν ιδιαίτερο τρόπο, τραγούδια δικά τους, παραδοσιακά της Ελλάδας, της Ιταλίας, της Ισπανίας, ρεμπέτικα, τζαζ και τραγούδια Ελλήνων και ξένων συνθετών. Είσοδος ελεύθερη.
  • Συναυλία Μουσικής Δωματίου με τον Τέο Μπρος (βιολοντσέλο) και τον Ολιβερ Ντόιτς (πιάνο), σήμερα (9 μ.μ.), στο Αττικό Ωδείο (Ερατοσθένους 8 και Κ. Βερσή, Παγκράτι). Θα ερμηνεύσουν έργα: Μότσαρτ, Περτ, Κουπερέν, Μπραμς, Τσιντσάντζε, Φωρέ και Κοντάι.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ