Παρασκευή 22 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΣΑ ΑΘΗΝΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Με ισχυρό ΚΚΕ διεκδικούμε το μέλλον που μας αξίζει

Από σήμερα στη Γεωπονική το Φεστιβάλ της Οργάνωσης. Την Κυριακή 24 Ιούνη, στις 9 μ.μ., θα χαιρετίσει η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα

Οι αγώνες που προηγήθηκαν εδώ και ένα χρόνο ενάντια στις αναδιαρθρώσεις της Ανώτατης Εκπαίδευσης, αλλά και η στάση των νέων μπροστά στις επερχόμενες εκλογές είναι τα κυρίαρχα θέματα του τριήμερου Φεστιβάλ της Οργάνωσης Σπουδάζουσας Αθήνας της ΚΝΕ, που ξεκινάει σήμερα στη Γεωπονική (είσοδος από Ιερά οδό).

Την Κυριακή 24 Ιούνη, στις 9.30 μ.μ., θα χαιρετίσει στο Φεστιβάλ της Σπουδάζουσας η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.

«Κάνουμε το βήμα! Με ισχυρό ΚΚΕ διεκδικούμε το μέλλον που μας αξίζει» είναι το μήνυμα που στέλνουν οι φοιτητές της ΚΝΕ με το Φεστιβάλ τους, το οποίο αναμένεται να είναι ένα μαζικότατο αντάμωμα με πλούσιο πολιτικό και πολιτιστικό περιεχόμενο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Σήμερα Παρασκευή

Σκηνή Α: Συναυλία με τους «Magic de Spell», λαϊκό - ρεμπέτικο γλέντι με τους Δ. Γιαννακόπουλο - Ν. Τάγκα.

Σκηνή Β: Συναυλίες με τους «Vamos», «Και μη χειρότερα».

Κινηματογράφος: Αφιέρωμα στην πολιτική ταινία με τα έργα «Ο άνεμος χορεύει το κριθάρι» του Κεν Λόουτς και «Ενοχος χωρίς αποδείξεις» με τον Ρ. Ντε Νίρο.

Αύριο Σάββατο

Σκηνή Α: Σάτιρα για την Παιδεία από την ομάδα «Πρόβα στο παραπέντε», συζήτηση για τη συμβολή του ΚΚΕ στους αγώνες για την Παιδεία και τη συνέχεια του φοιτητικού κινήματος (με τους Ελένη Μηλιαρονικολάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, Αγάπιο Παπανεοφύτου, καθηγητή Παντείου Πανεπιστημίου και Παναγιώτη Γεωργιάδη, γραμματέα της ΠΟΣΔΕΠ), αφιέρωμα στον Γ. Ρίτσο από τη θεατρική ομάδα Νομικής, συναυλία του Διονύση Τσακνή, λαϊκό - ρεμπέτικο γλέντι με τις «Λαϊκές Καρικατούρες».

Σκηνή Β: «Ο καλός στρατιώτης Σβέικ» από τη θεατρική ομάδα «Εκτός σχεδίου», συναυλία των «Spiral Zeus».

Κινηματογράφος: Αφιέρωμα στον Λαρς Φον Τρίερ με τις ταινίες «Dogville» και «Mavderlay».

Κυριακή 24 Ιούνη

Σκηνή Α: Χαιρετισμός από την Αλέκα Παπαρήγα, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, ομιλία του Θανάση Πάνου, μέλους του ΚΣ της ΚΝΕ και γραμματέα της Οργάνωσης Σπουδάζουσας, αφιέρωμα στον Μ. Λοΐζο με την ορχήστρα και τη χορωδία της ΚΝΕ, συναυλία του Λάκη Παπαδόπουλου.

Σκηνή Β: Συναυλίες με τους «Ανεύθυνη Εταιρεία», «Γεωπόνιανς», «Αδιάκριτοι».

Κινηματογράφος: Αφιέρωμα στον Τιμ Ρόμπινς με τις ταινίες «Τελευταία έξοδος: Ρίτα Χέιγουορθ» και «Ο ύποπτος της οδού Αρλιγκτον».

Επίσης την Κυριακή θα γίνει σύσκεψη μεταπτυχιακών φοιτητών και συζήτηση για τις εξελίξεις στον τομέα των μεταπτυχιακών σπουδών, καθώς και μια συζήτηση με θέμα: «Παλεύουμε για μια κοινωνία ελεύθερη από ναρκωτικά κι όχι με ελεύθερα ναρκωτικά».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ