Σάββατο 30 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
2ο ΑΝΤΙΝΑΡΚΩΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ
Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις στην Πάτρα

«Διεκδικούμε αυτά που μας ανήκουν στη δουλιά, στη μόρφωση, στον πολιτισμό. Λέμε ΟΧΙ σε όλα τα ναρκωτικά», ήταν το μήνυμα που έστειλαν νέοι, εργαζόμενοι και δεκάδες φορείς κατά τη διάρκεια της πρώτης μέρας του 2ου Αντιναρκωτικού Φεστιβάλ Νέων που ξεκίνησε χτες στην Πάτρα, με πρωτοβουλία του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών. Τουλάχιστον 26 φορείς συμμετέχουν και στηρίζουν το Αντιναρκωτικό Φεστιβάλ.

Η μαζική συμμετοχή ήταν το κύριο χαρακτηριστικό των χτεσινών εκδηλώσεων στην πλατεία Γεωργίου. Ο Αγ. Παπανεοφύτου καθηγητής στο Πάντειο, η Γ. Ροδοπούλου, γιατρός και ο Γ. Καντζιλιέρης, δημοσιογράφος του «Ρ», συζήτησαν «για ένα διαφορετικό τρόπο ζωής», ενώ κατά τη διάρκεια του τουρνουά μπάσκετ συμμετείχαν τουλάχιστον 60 παιδιά. Ξεχωριστή στιγμή αποτέλεσε ο φιλικός αγώνας ανάμεσα στις ομάδες του ΕΣΥΝ και του θεραπευτικού προγράμματος «Γέφυρα» και το μουσικοχορευτικό πρόγραμμα που ακολούθησε.

Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν αύριο, και το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σήμερα: 11 π.μ. τα μέλη του ΕΣΥΝ του Συλλόγου Δημοκρατικών Γυναικών, νεολαιίστικων και άλλων φορέων διαδηλώνουν στο κέντρο της Πάτρας. Συνοδεύει η μπάντα του Δήμου Πατρέων, 7μ.μ. τελικοί τουρνουά μπάσκετ, απονομές κυπέλλων και μεταλλίων, 9μ.μ. Μαθητικό συγκρότημα, 9.45μ.μ. χορευτικό συγκρότημα, 10.30μ.μ. συναυλία με τους Frame up Story.

Αύριο, Κυριακή: 11π.μ. ποδηλατοδρομία στο κέντρο της Πάτρας, 9μ.μ. χορευτικά συγκροτήματα, 10.15μ.μ. ομιλία εκπροσώπου ΕΣΥΝ, 10.30μ.μ. συναυλία με τον Γιάννη Χαρούλη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ