Πέμπτη 19 Ιούλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΔΕΗ
Προωθεί το λειτουργικό διαχωρισμό

Η διοίκηση της ΔΕΗ καθόρισε τις αρμοδιότητες των τριών αναπληρωτών διευθυνόντων συμβούλων που πρόκειται να τοποθετήσει, προκειμένου να προωθήσει το λειτουργικό διαχωρισμό των δραστηριοτήτων της. Η οργανωτική αναδιάρθρωση, αποτέλεσμα των πρόσφατων καταστατικών αλλαγών, επιτρέπει το «σπάσιμο» των δραστηριοτήτων της ΔΕΗ και ανοίγει το δρόμο για περαιτέρω ιδιωτικοποιήσεις τμημάτων της, στο πλαίσιο της ευρύτερης αντιλαϊκής πολιτικής ιδιωτικοποίησης του τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας.

Ο πρώτος αναπληρωτής θα εποπτεύει τις Γενικές Διευθύνσεις Ορυχείων, Παραγωγής και Εμπορίας, ο δεύτερος τις Γενικές Διευθύνσεις Μεταφοράς και Διανομής, το Διαχειριστή Δικτύου των Νησιών και το Κέντρο Δοκιμών, Ερευνών και Προτύπων και ο τρίτος, τις Γενικές Διευθύνσεις Οικονομικών Υπηρεσιών, Ανθρωπίνων Πόρων και Οργάνωσης και Επιτελικών Υπηρεσιών.

Ηδη αποφασίστηκε ότι ο αντιπρόεδρος του ΔΣ, Ν. Χατζηαργυρίου, θα καταλάβει και τη θέση του αναπληρωτή διευθυντή για την εποπτεία των Γενικών Διευθύνσεων Μεταφοράς και Διανομής, του Διαχειριστή Δικτύου των Νησιών και του Κέντρου Δοκιμών, Ερευνών και Προτύπων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ