Τρίτη 14 Αυγούστου 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Κρύβουν λόγια

«Η επόμενη κυβέρνηση θα κληθεί να αντιμετωπίσει σοβαρά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα και να φέρει εις πέρας μεταρρυθμίσεις σε κρίσιμους τομείς όπως στο Ασφαλιστικό, στη φορολογία, στην υγεία. Δυστυχώς μέχρι σήμερα αν και βρισκόμαστε στο παραπέντε των εκλογών, καμία ουσιαστική συζήτηση δεν γίνεται γύρω από τα θέματα αυτά. Εχουν τοποθετηθεί στο ράφι παρ' ότι θα επηρεάσουν τη ζωή των Ελλήνων ψηφοφόρων τα επόμενα χρόνια» (ο Σεραφείμ Πολίτης στα ΝΕΑ).

Βγάλε συμπέρασμα

«Βλέπουμε τον Βασίλη Μαγγίνα να αποφεύγει επιμελώς την εκφώνηση των αδιέξοδων "τριών όχι" των προκατόχων του: όχι αύξηση στα όρια ηλικίας, όχι αύξηση στις ασφαλιστικές εισφορές, όχι μείωση του ποσοστού αναπλήρωσης (δηλαδή, τελικά: των συντάξεων). Που θα πει ότι ξεκινάει μια παιδαγωγική στο αναπόφευκτο: ότι η κοινωνικοασφαλιστική κάλυψη θα πάει πίσω, αν είναι να επιβιώσει κάτι από αυτήν!» (ο Α.Δ. Παπαγιαννίδης στο ΒΗΜΑ).

πριν εμπορευτείς την ίδια τη ζωή σου

«Η ζήτηση για νεφρά υπερβαίνει την προσφορά κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση του παράνομου εμπορίου οργάνων και τη δημιουργία μιας μαύρης αγοράς, όπου πλούσιοι "τουρίστες σε αναζήτηση μοσχευμάτων" ταξιδεύουν σε φτωχότερες χώρες για να αγοράσουν όργανα από ανθρώπους οι οποίοι δεν διαθέτουν πολλές άλλες διεξόδους για μια καλύτερη ζωή (το ρεπορτάζ στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ