Τρίτη 28 Αυγούστου 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Αναβολές παραστάσεων - συναυλιών

Λόγω του εθνικού πένθους για τον όλεθρο των πυρκαγιών, αναβλήθηκαν παραστάσεις και συναυλίες:

Οι προγραμματισμένες για χθες, σήμερα και αύριο παραστάσεις του Δήμου Αθηναίων στο Αττικό Αλσος (27/8 Χοροροές, 28/8 Φίλιππος Πλιάτσικας - Βασίλης Καζούλης, 29/8 ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης «Ο Καπετάν Μιχάλης»). Θα ανακοινωθούν νέες ημερομηνίες των εκδηλώσεων. Οσοι αγόρασαν εισιτήρια ισχύουν για τη νέα ημερομηνία, ενώ όσοι επιθυμούν να τα εξαργυρώσουν μπορούν μέχρι τις 7/9, στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50, τηλ.: 210-3621601, 36 30 706, Δευτέρα - Παρασκευή, 9 π.μ. - 1 μ.μ.).

  • Το ΚΘΒΕ ανέβαλε την προγραμματισμένη για τις 26/8 παράσταση των «Βακχών», στο Ανοιχτό Θέατρο του Δήμου Συκεών. Θα δοθεί στις 2/9.
  • Αναβλήθηκαν επίσης οι παραστάσεις: Του Εθνικού Θεάτρου με την «Ανδρομάχη» του Ρακίνα, στα Φεστιβάλ Δήμου Παπάγου και Δήμου Βύρωνα (θα γίνει 19/9). Η παράσταση της «Μήδειας» του Μποστ, στη Ραφήνα.
  • Η χτεσινή συναυλία - αφιέρωμα στον Μάνο Λοΐζο στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας, στο πλαίσιο του «Πολιτιστικού Καλοκαιριού» του Δήμου.
  • Η προχτεσινή πρεμιέρα των «Αισχυλείων» στην Ελευσίνα. Θα γίνουν αύριο με τη συναυλία των Ε. Ρεμπούτσικα, Π. Καλατζόπουλου (παλαιό Ελαιουργείο). Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στους πυροπαθείς. Ισχύουν τα προπωλημένα εισιτήρια.
  • Οι θεατρικές παραστάσεις μέχρι 31/8 του Φεστιβάλ Πέτρας.
  • Η προγραμματισμένη για σήμερα συναυλία των «Χειμερινών Κολυμβητών», στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Βύρωνα (θα γίνει 23/9) και η αυριανή τους στο Φεστιβάλ Σύμης.
  • Η αυριανή συναυλία του Δημήτρη Ζερβουδάκη στο Φεστιβάλ Βύρωνα ματαιώνεται οριστικά.

Για τις νέες ημερομηνίες θα ισχύσουν τα εισιτήρια που έχουν ήδη αγοραστεί.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ