Τετάρτη 26 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ: Την ακύρωση της απόφασης του περιφερειάρχη Αττικής, με την οποία εξαιρέθηκε από την αναδάσωση του δρυμού της Πάρνηθας δασική έκταση 62,5 στρεμμάτων, που παραχωρήθηκε στην εταιρεία «Καζίνο Πάρνηθας», ζητά μεταξύ άλλων κάτοικος του Χαλανδρίου Αττικής με προσφυγή που κατέθεσε στο ΣτΕ. Επιπλέον, το ΣτΕ ακύρωσε απόφαση για κατασκευή ξενοδοχείου 542 κλινών με συνεδριακό κέντρο 1.100 συνέδρων στην εκτός σχεδίου περιοχή Ψαλίδι Κω.

ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ λεωφορείου του ΟΑΣΑ με ΙΧ αυτοκίνητο σημειώθηκε χτες στον Αγ. Βασίλειο στο Περιστέρι με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις επιβάτες. Ομως, το περιστατικό είχε και συνέχεια. Ο οδηγός του λεωφορείου κατέβηκε για να ανταλλάξει στοιχεία με τον άλλο οδηγό και διαπίστωσε πως το όχημά του κινούνταν... Τελικά η πορεία του σταμάτησε σε μία κολόνα αφού πρώτα είχε κτυπήσει ένα σταθμευμένο όχημα. Οι επιβάτες τραυματίστηκαν από την πρόσκρουση με την κολόνα. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο οδηγός του ΟΑΣΑ είχε ξεχάσει να τραβήξει το χειρόφρενο.

ΣΕ ΠΟΙΝΗ κάθειρξης 21 ετών καταδικάστηκε ο Ν. Παλαιοκώστας από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας, ο οποίος κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου με τις κατηγορίες της ληστείας, παράνομης εισαγωγής όπλων στη χώρα και διακεκριμένης κλοπής. Στις 10 Οκτώβρη, ο Ν. Παλαιοκώστας θα καθίσει ξανά στο εδώλιο σε δίκη για άλλα αδικήματα που τον βαρύνουν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ