Πέμπτη 11 Οχτώβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ
Εκπλήξεις σε Φυλή και Κατερίνη

Πλήρης δικαίωση του χαρακτηρισμού σαν «θεσμού των εκπλήξεων» είχαμε χτες σε 2 από τους πέντε αγώνες της 4ης φάσης στο κύπελλο. Ο Θρασύβουλος απέκλεισε και μάλιστα με ευρύ σκορ τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Εθνικός Κατερίνης προκρίθηκε σε βάρος του Λεβαδειακού.

Η μεγαλύτερη έκπληξη της ημέρας έγινε αναμφίβολα στη Φυλή. Ο Θρασύβουλος κέρδισε τον ΠΑΟΚ με 4 - 2 (3' Ρόκκας, 15' Λιαπάκης, 54' Πουλάκος, 94' Κατσίκης - 67' Χριστοδουλόπουλος, 89' Σάλμον) και προκρίθηκε στους «16». Για τα εντός παιδιάς δρώμενα, χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του Σάντος: «Ηταν μια απαράδεκτη εμφάνιση κι ένας ντροπιαστικός αποκλεισμός. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν στο γήπεδο μόνο οι φανέλες του ΠΑΟΚ. Μέχρι τώρα αναλάμβανα κάθε αρνητικό αποτέλεσμα σε κάθε ομάδα. Σήμερα όμως δεν αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη αυτού του αποτελέσματος. 'Η θα αλλάξουν νοοτροπία οι παίκτες και θα έχουν πάθος, δύναμη και καρδιά ή δε θα είναι στον ΠΑΟΚ».

Η έτερη έκπληξη έγινε στην Κατερίνη. Ο τοπικός Εθνικός, που αγωνίζεται στη Γ' Εθνική, κέρδισε το Λεβαδειακό με 1 - 0 (68' Παπαβασιλείου). Ετσι η ομάδα της Κατερίνης πανηγύρισε μια σημαντική επιτυχία και ο νέος τεχνικός της, Σάκης Κωτσιόπουλος (επιπλέον) ένα ιδανικό ντεμπούτο. Ο παίχτης που έβαλε ως αλλαγή, λίγο αργότερα χρίστηκε σκόρερ.

Στις άλλες αναμετρήσεις, εύκολα ή λιγότερο εύκολα, τα φαβορί πήραν αυτό που ήθελαν. Στο Βόλο ο ΑΣΚ Ολυμπιακός, στην κανονική διάρκεια του αγώνα, αναδείχτηκε ισόπαλος 1 - 1 (12' Κατσαρός πεν. - 47' Σίριο) με τον Ατρόμητο. Στη διαδικασία των πέναλτι, 3 ήταν οι (θετικοί και αρνητικοί) πρωταγωνιστές. Ο Μιχαηλίδης που απέκρουσε το σουτ του Κοντέωνα και ο Ρόβας που - αμέσως μετά - ευστόχησε διαμορφώνοντας το τελικό 6 - 5. Στα άλλα δύο παιχνίδια τα αποτελέσματα ήταν: ΠΑΣ Πρέβεζας - Βέροια 1 - 2 (14' Μηλιώνης - 16' Μπικόφσκι, 79' Ζουλίνιο), Αιγάλεω - Ξάνθη 1 - 2 (89' Πετρόπουλος - 25' Λαμπριάκος, 63' Μπάρκογλου).

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τους αγώνες Αγροτικός Αστέρας - Εργοτέλης, Ηλιούπολη - Λάρισα, Μεσσηνιακός - Αστέρας Τρίπολης, Αγιος Δημήτριος - Αρης (16:45, ΑΛΦΑ), Εθνικός Ολυμπιακός Βόλου - Ηρακλής (16:45).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ